Systeemverf | Gongd en aflak in 1 Pot-Systeem

1 Pot-Systeemverf wil eigenlijks gewoon zeggen een grondverf en aflak in 1. 1 Pot-Systeemverf kun je gebruiken voor het aflakken van deuren en raamkozijnen. 1 Pot-Systeemverf is vochtregulerend maar ook toepasbaar over al eerdere aangebracht schilderswerk.

Wat is systeemverf

Systeemverf is eigenlijks een luxe beitsverf. Systeemverf betekend eigenlijks dat hij direct kan worden aangebracht op kaal hout, er hoeft dus niet eerst een grondverf op. Wij zien ook dat veel schilders eerst een systeem verf aanbrengen als grond verf en dan de uiteindelijke aflak.

Systeemverf kopen

Systeemverf online voordelig kopen? Wij leveren systeem verf voor de beste prijs en kunnen systeemverf in elke mogelijke kleur mengen. Op zoek naar de beste systeemverf voor de goedkoopste prijs?

Systeemverf voor binnen

Systeemverf voor binnen wordt eigenlijks niet gebruikt, Systeemverf is gemaakt en ontwikkeld voor buiten, binnen zal hij gaan vergelen en dat willen we natuurlijk niet. Systeemverf is er wel op waterbasis deze kan wel binnen worden aangebracht.

Systeemverf voor buiten

Systeemverf is een buitenverf in hard en nieren. Systeemverf voor buiten kunnen wij in elke mogelijke kleur maken. Systeemverf is ook altijd vochtregulerend, dit wil zeggen dat er eventueel vocht altijd uit het hout kan komen. Vochtregulerende producten zijn belangrijk in tuinhuisje waar in de winter veel vocht is.

1 Pot Systeem

Systeemverf wordt ook wel 1 pots systeem genoemt, dit heeft er mee te maken dat je maar 1 pot nodig bent voor grond en aflak.

Nadelen systeemverf

Nadeel van systeemverf is dat hij niet geschikt is voor binnne. Ander nadeel is dat de levensduur minder lang is als bij een aflak.

Voordelen systeemverf

Grote voordeel van systeemverf is dat er niet eerst een grondverf op het hout hoeft, je kunt met 1 pot eigenlijks alles afwerken.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren