Half Glans  | Semi Gloss Aflakken

Semi-Gloss Aflak

Halfglans Aflak wordt ook wel Semi-Gloss genoemd, deze aflak zit kwa glansgraad tussen zijdeglans en hoogglans in. Meestal zijn systeemverf producten gemaakt in halfglans, ook zijn primers tegenwoordig voorzien van glans.

Halfglans Aflakken kopen

Op zoek naar de beste halfglans aflak? Halfglans aflakken zijn bij ons voordelig verkrijgbaar en kunnen wij supersnel leveren. Bestel nu jou semi-gloss aflak of verf en ga direct aan de slag.

Semi-Gloss voor binnen

Ook voor binnen hebben we tegenwoordig prima semi gloss aflakken, deze zijn verkrijgbaar in de watergedragen aflak. Wij kunnen zelfs een kras en slijtvaste watergedragen aflak in semi gloss leveren. 

Half glans voor buiten

Hals glans aflak voor buiten of een semi gloss voor buiten met een levensduur tot wel 10 jaar. Bestel nu de beste halfglans aflak voor buiten en lat hem met same day delivery afleveren. 

Slijt en krasvaste halfglans aflak kopen

Voor binnen is het belangrijk om een slijt en krastvaste aflak te kiezen. Deze is buitna altijd op waterbasis.

Halfglans verf voor deuren

Halfglans verf voor een binnen deur of halfglans verf voor een buiten deur. Wij leveren de beste halfglans verf voor binnen en buiten.

Halfglans verf voor kozijnen kopen

Ook voor kozijnen kun je kiezen voor een halfglans verf of aflak. Wij leveren altijd de meest duurzame semi gloss producten voor jou kozijnen. Kozijn met half glans schilderen?

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren