Hoogglans aflak kopen | Hoogglans aflaken online bestellen

Hoogglans Aflak voor zowel binnen als buiten. Hoogglans Aflak heeft de hoogste glansgraad en is hierdoor net wat sterker dan de andere lakken. Hoogglans Aflak is door het gladde oppervlakte ook extra reinigbaar. Hoogglans Aflak hebben wij in alle merken. 

Hooglans aflak voor buiten? Kies dan voor de hoogglans aflak van Sikkens Rubbol, Sikkens heeft met de Sikkens Rubbol XD Gloss en de Sikkens Rubbol SB twee topproducten in huis

Hoogglans aflak voor deuren

Voor deuren is het belangrijk om een slijt en krasvaste hoogglans aflak te nemen. Hoogglans is een glanzende verf welke een moderne uitstraling zal geven, maak jou voordeur weer als niet met de beste hoogglans aflak.

Hoogglans aflak voor kozijnen

Hoogglans aflak voor kozijnen online kopen? Voor het behandelen van kozijnen met een aflak is het belangrijk om de juste kwaliteit te kiezen. Hoogglans verf is verkrijgbaar in slijt en krasvaste soorten maar ook in zeer duurzame verf. Natuurlijk kunnen wij elke kleur mengen waarduoor jou kozijn altijd de juiste kleur zal krijgen.

Hoogglans aflak voor binnen

Voor het aflakken binnen met een hoogglans aflak moet er altijd een keuze worden gemaakt. Gaan we binnen met alkyd verf werken of nemen we een watergedragen aflak. Tegenwoordig is watergedragen aflak van een behoorlijke kwaliteit en zal hij niet meer vergelen. Een ander belangrijk punt is de slijt en kwasvastheid van de binnen verf.

Hoogglans aflak buiten

Hoogglans aflak voor buiten moet altijd van een duurzame kwaliteit zijn. Wij adviseren altijd een alkyd verf met een UV filter waardoor de glans nog langer behouden zal blijven. Hoogglans verf voor buiten kan een levensduur hebben tot wel 10 jaar, en kunnen wij mengen in elke mogelijke kleur.

Hoogglans aflak op waterbasis

Hoogglans aflak op waterbasis ook wel acryl verf genoemt, is het beste geschikt voor binnen. Hooggalns aflakken voor binnen moeten slijt en krasvast zijn en tegen een stootje kunnne. 

Hoogglans aflak op kleur mengen

Wij mengen elke hoogglans aflak in de kleur naar keuze, dit kunnen ral kleuren zijn maar ook andere kleurenwaaiers

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren