Metaalverf | Metaal coating | Industrielak

Metaalverf Ideaal voor het bijwerken en aflakken van gegalvaniseerd staal. Gebruik bij metaalverf wel altijd de juiste aflak. Wij hebben soorten metaalverf welke bestand zijn tegen roestvorming.

Wat is Metaalverf

Metaalverf is een verf of coating welke op metaal of ijzer kan worden aangebracht. Het belangrijkste is de hechting, de metaalverf moet goed kunnen hechten op deze moeilijke ondergrond. Ook is het belangrijk dat de coating corrosie werend is zodat roest geen kans meer krijgt op terug te komen.

Metaal Coating

Metaal Coating is eigenlijks een duur woord voor Metaalverf. Metaal coating heeft dezelfde eigenschappen als metaalverf, hij moet kunnen hechten op metaal en ijzer en corrosiewerend zijn.

Ijzerverf

Ook ijzerverf is een verzamelnaam van Metaal verf en metaal coating ook dit komt weer op hetzelfde neer. Ijzerverf moet hechten op metaal en corrosiewerend zijn

Industrielak

Sommige merken gebruiken niet meer de naam ijzerverf of metaalverf mar hebben een compleet nieuwe benaming bedacht. Dit is industrielak, industrielak kan zowel op hout en staal worden aangebracht

Corrosiewerende metaalverf 

Corrosiewerend is voor een verf op staal, ijzer of metaal van essensieel belang. Is de coating niet corrosiewerend dan blijft het roet maar terug komen en kun je elk jaar weer opnieuw coating aanbrengen.

Op welke ondergrond kan Metaalverf worden aangebracht?

Metaalverf kan op alle staal en ijzer ondergronden worden aangebracht, sommige metaal lakken hebben eerst een primer nodig vor de hechting. Anderen kunnen direct op het kale ijzer worden verwwerkt.

Metaalverf op kleur mengen.

Wij kunnen met ons mengsysteem metaalverf in elke mogelijke kleur mengen. Hierdoor kun je een ral kleur laten mengen in een metaal coating of industrielak.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren