Glow In de Dark Verf

Glow In de Dark Verf online kopen? Wil jij lichtgevende verf voor op de wand of meubel? Geen probleem wij leveren verschillende glow in the dark verf van professionele kwaliteit.

Glow In de Dark Verf Kleuren

Er zijn ontzettend veel kleuren glow in the dark verf. Glow in de dark verf kleuren zijn er standaard, je kunt ook glow in the dark pigment toevoegen. Hiermee maak je van elke verf een lichtgevende verf. Meestal is lichtgevende verf groen of wit.

Lichtgevende verf

Glow in de dark verf wordt ook wel lichtgevende verf genoemd. Glow in the dark is een lichtgevende verf welke licht geeft zodra het donker wordt. Glow in the dark verf is de nieuwe hype in verfland! Perfect voor een stoere en moderne kamer te creëren voor je kindjes. Deze verf met fluoriscerende eigenschappen geeft, zoals de vertaling het zegt; ‘een gloed in het donker’. Het geeft als het ware licht in de duisternis. Tegenwoordig brengt dit type verf ook geen gezondheidsrisico’s meer met zich mee. Vroeger zaten er radioactieve bestanddelen in deze verf, echter zijn alle materialen om deze verf te maken nu 100% veilig en goedgekeurd voor gezondheids- en veiligheidsredenen.

Hoe werk glow in de dark verf?

Om avond licht te geven moet deze verf overdag in het licht opladen. De verf absorbeert overdag deeltjes van het licht (fotonen). Als het dan donker wordt zal de verf licht gaan geven. Lichtgevende verf is verkijgbaar in wit en groen, er zijn natuurlijk ook andere kleuren verkrijgbaar.

Soorten glow in the dark verf

Glow in de dark verf is er al standaar, deze is door de fabriek afgevuld en meestal wit of groen. Glow in de dark kan ook in poedervoerm besteld worden, deze poeder kan worden toegevoegd aan de verf. Hiermee kun je elke verfkleur mengen en dan de glow in de dark poeder toevoegen.

Bezig met laden...
We kunnen geen producten vinden met de huidige criteria.