Vloerlak voor binnen | Traplak & Trapverf Kopen

Vloerlak en Trapverf is een extra harde lak voor binnen. Vloerlak en Trapverf is er zowel in 1 Component als in 2 Componenten.Wij kunnnen traplak Sikkens leveren of een traplak van Sigma naast deze twee topmerken hebben wij ook ons eigen merk traplak, zelfs in 2 componenten!! Deze traplak heeft zelfs een hogere slijtvastheid dan traplak van Sikkens of Sigma.

Vloerlak kopen

Vloerlak voor het kleur geven van vloer. Niet alleen het kleurgeven van de vloer is belangrijk bij een vloercoating, ook de bescherming is belangrijk. Je wilt natuurlijk geen krassen of strepen in je nieuwe vloer hebben. Vooral bij vloeren in kantoren is het belangrijk zodat de bureaustoelen mooi kunnen rijden zonder dat de vloer beschadigd

Verf voor op de vloer

Verf voor op de vloer hebben wij in verschilende soorten afhankelijk van de vloer. Dit kan een houtenvloer zijn maar ook een vloer van beton. Wij kunnen altijd de beste coating leveren voor jou vloer voor de goedkoopste prijs.

Vloer coating

Vloer coating voor het behandelen van vloeren van beton of hout. Coating voor houten vloeren voor een optimale bescherming.

Traplak

Traplak voor het lakken van de trap. Traplak moet de juiste bescherming hebben en volledig slijt en krasvast zijn. Wij leveren traplakken in watergedragen en alkyd producten van de hoogste en beste kwaliteit voor een voordelige prijs.

Trapverf

Trapverf is eigenlijks hetzelfde als traplak, hij moet slijt en krasvast zijn en zeker tegen een stootje kunnen. Trapverf is verkrijgbaar in verschillende merken merken van de hoogste kwaliteit.

Traplak op waterbasis

Traplak kan worden geleverd op waterbasis en alkydbasis, wij adviseren altijd om traplak op waterbasis te bestellen zodat er geen vergeling zal optreden. Watergedragen of acryl traplak of trapverf bestelen voor een voordelige prijs?

Traplak slijt en krasvast

Traplak slijt en krasvast is een absolute must. Traplak moet altijd tegen een stootje kunnen!!!

Slijtvaste vloerverf 

Slijtvaste vloerverf zodat kinderen ongestoord kunnen spelen. Slijtvastheid is belangrijk voor een vloerlak, ook huisdieren kunnen nare krassen maken.

Transparante vloer en traplak

Vloerlakken kunnen wij transparant leveren zowel een blanke vloerlak als een transparante kleur is geen enkel probleem. Wij kunnen elke transparante kleur probleemloos mengen in een vloer of traplak.

Dekkende vloercoating en trapverf

Dekkende kleuren vloerlak laten mengen? Wij kunnen elke dekkende trapverf of traplak mengen met ons mengsysteem. Zowel de Ral kleurenwaaier als de andere waaiers mengen wij probleemloos een vloercoating

Vloer van hout verven

Vloerverf voor houten vloeren in elke mogelijke kleur bestelen tegen de laagste prijs? Geen probleem wij leveren professionele vloerverf en vloercoatings voor de goedkoopste prijs.

Vloer van hout coaten

Hout vloer coaten? Wij hebben de juiste coating voor jou houten vloer.

Vloer en trap verf Ral 9010

Ral 9010 is een veel bestelde kleur ook vloerverf Ral 9010 en traplak Ral 9010 worden ontzettend veel besteld en bij ons natuurlijk extra voordelig.

Vloer en traplak Ral 9001

Traplak en vloeren in Ral 9001 schilderen? Wij kunnne Ral 9001 probleemloos mengen in elke vloer en traplak

Vloercoating en trapverf Ral 9016

Ral 9016 is een veelgekozen witting voor vloerlak of traplak.

Witte vloer en trapverf

Witte vloercoating of vloercoating wit bestellen? Ook traplak en trapverf kunnen wij probleemloos in wittingen leveren. Traplak wit bestellen?

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren