Ekotex Schone lucht voor een gezond binnenklimaat

Ekotex Schone lucht revolutionaire wandafwerking die zorgt voor schonere binnenlucht. Ekotex schonlelucht neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen (VOS). Ekotex schonelucht is gecertificeerd en gepatenteerd en uniek in Europa. Ekotex heeft met dit producten een hoogwaardige wandafwerking die er aan bijdraagt om in een aangename omgeving te wonen of te werken. 

Voor welke markt is Ekotex Schone lucht gemaakt?

Ekotex Schone lucht is vooral gemaakt voor scholen en kantoren, het is natuurlijk ontzetend belangrijk dat onze scholen voorzien worden van schone lucht.

Ekotex Schone Lucht toepassen in kinderkamer 

Ekotex Schone lucht is een absolute uitkomst voor kinderkamers, je wilt natuurlijk dat jou kint altijd slaapt in de beste lucht voor een optimale gezondheid. Ekotex Schone lucht is dan ook zeer geschikt voor kinderkamers en verkrijgbaar per 50 m2

Ekotex Schone lucht voor in de babykamer

Ekotex Schone lucht zien wij ook steeds vaker terug in babykamers, Je wilt natuurlijk dat jou beby en kindje altijd de beste lucht binnen krijgt. Ekotex Schone lucht is dan ook een eenmalige investeren waar je baby en later knd nog jaren van kan proviteren.

Ekotex Schone Lucht voor in het onderwijs

EKOTEX SCHONE LUCHT glasweefselbehang is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs.

Het systeem is luchtzuiverend en neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen (VOS), gepigmenteerd en voorgeschilderd in klassieke, mooie dessins. Is verkrijgbaar in de 3 meest gevraagde structuren (glad, fijn en middel). EKOTEX SCHONE LUCHT wandafwerking is dekkend wit, waardoor het in de meeste gevallen met 1 laag verf kan worden afgewerkt. Hierdoor ontstaat een besparing van wel 25%. EKOTEX SCHONE LUCHT heeft uitstekende technische en ecologische eigenschappen. Het glasweefsel behang van EKOTEX is conform DIN EN 13501-1:2007 gecertificeerd voor brandveiligheid en voldoet aan klasse b-s1, d0. EKOTEX voldoet door de hoge kwaliteit aan Ökö-Tex-klasse 1. Is zeer, duurzaam, voldoet aan BREEAM en heeft een EPD ( milieu product declaratie). Met de meest duurzame en ecologische afwerking met C2C certificaat van EKOTEX Graphenstone muurverf.

EKOTEX bestaat uit 10 complete systemen voor een excellente wandafwerking. Ieder systeem bestaat uit de meest hoogwaardige en innovatieve producten in zijn klasse. Glasweefsel en renovatiebehang vormen de basis en worden optimaal gecombineerd met de juiste lijm en muurverf. Ieder systeem heeft onderscheidende eigenschappen en toepassingen. Altijd sterk, veilig en vooruitstrevend. Wij bieden voor iedere toepassing een perfect systeem met 10 jaar garantie.

Ekotex Schone Lucht belangrijke punten

  • Revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht;
  • Neutraliseert 70% van de belangrijkste schadelijke stoffen, waaronder formaldehyde;
  • Gepatenteerde oplossing voor een actueel probleem binnen het onderwijs;
  • Ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren;
  • Duurzaam: C2C Gold in wit en C2C Silver in kleur;
  • Voldoet aan BREEAM;
  • Voldoet aan programma van eisen voor FRISSE SCHOLEN. 

Ekotex Schone Lucht Systeem opbouw

EKOTEX SCHONE LUCHT bestaat vooral uit het natuurlijke materiaal kwartszand, dat  omgesmolten wordt tot glas, waaruit een garen wordt gesponnen. Het glasweefsel behang is ten minste 30 jaar bestand tegen verval, is meerdere keren overschilderbaar en voldoet als bijzonder duurzaam product aan BREEAM.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren