Hermadix beitsen | Hermadix Verven

Hermadix Historie

Hermadix is een merk wat na de 2e wereldoorlog is opgericht.Mensen waren toen al bezig met het millieu. De naam Hermadix komt van de term ''hermetisch dicht''. Op een ambachtelijke manier werd een kaskit gemaakt waar toen ook al minder millieu belastende ingredienten inzaten. Dit werd voortgezet met Hermadix verf zonder dat de andere producten van mindere kwaliteit werden. 

Wat voor merk is Hermadix?

Hermadix staat voor duurzaamheid en millieubewust. Het mooie van deze verfmaker is dat deze een maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt voor het millieu. Bij Hermadix is het belangrijkste mens en millieu. De producten worden op een millieu bewuste manier gemaakt en bevatten geen schadelijke oplossmidellen. Alle producten zijn dus ook op waterbasis gemaakt. De producten van hermadix zijn voor iedere klusser geschikt, van de profesionele schilder tot de doe-het-zelver. De producten zijn makkelijk te gebruiken en kan door iedereen gedaan worden.

Online bestellen van Hermadix verf.

Hermadix is ook online te verkrijgen. Ons doel is dat zoveel mogelijk mensen een goed product kunnen ontvangen en hier mee kunnen werken. Een groot voordeel van onze webshop is dat shoppen bij ons veilig kan we zijn hiervoor ook gecertificeerd. Wij verzorgen en pakken als onze producten met zorg in zodat u thuis krijgt wat u op de foto's ziet. Als u nog vragen heeft over de producten van Hermadix of over een ander product kunt u ons bereiken op onze mail of telefoon.

Hermadix Milieu bewuste producten

Hermadix maakt inmiddels al jarenlang verven, beitsen, kitten en lakken die niet schadeljk zijn voor je gezondheid en niet schadelijk is voor de leefomgeving. Alle verf producten worden op waterbasis gemaakt, de producten zijn veilig te gerbuiken en zijn ook niet schadelijk voor je gezondheid. Er worden geen schadelijke oplosmiddellen gebruikt tijdens het maken van de producten, ook hebben de millieubewuste producten een lange levensduur. De producten geven geen nare luchtjes en hebben een environment OK label.

Hermadix Belangrijke punten

In het kort is Hermadix dus:

  • Hele hoge kwaliteit.
  • Milleubewuste, verantwoorde producten zonder nare luchtjes.
  • Makkelijkt te gebruiken.
  • Droogt snel

Wat ze de consument beloven leveren ze ook echt. Dit kan omdat Hermadix al meer dan 70 jaar alles volledig in eigen huis maken, handmatig en op een ambachtelijke manier. Elke product is uniek en heeft zijn eigen recept. Wat bestaat uit een water basis, met 20 tot 30 verschillende grondstoffen.

Hermadix verf is voor binnen en buiten in deze categorieen:

  • Douglas hout
  • Grenen en Vuren hout
  • Hardhout
  • Meubels, Trappen en Vloeren
  • Steigerhout en geïmpregneerd hout
Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren