Hermadix Oliën 

Hermadix is een merk wat na de 2e wereldoorlog is opgericht.Mensen waren toen al bezig met het millieu. De naam Hermadix komt van de term ''hermetisch dicht''. Op een ambachtelijke manier werd een kaskit gemaakt waar toen ook al minder millieu belastende ingredienten inzaten. Dit werd voortgezet met Hermadix verf zonder dat de andere producten van mindere kwaliteit werden. 

wat is Hermadix Oliën?

Hermadix oliën is Olië wat ontworpen is om hout te behandelen. Hermadix beschermt het hout tegen wind, zon en regen. Hermadix olië is een natuurlijk en milieuvriendelijk product. Ook is hermadix olië goeie kwaliteit en makkelijk te gebruiken. Deze olië is erg makkelijk aan te brengen. Dit kan gedaan worden met kwast of een roller. 

Voordelen hermadix olië 

Hermadix Olië heeft veel voordelen, zo is het erg makkelijk te gebruiken, geeft het geen vieze verfgeur en is het niet vergelend. Ook is het een milieuvriendelijk product wat veel mensen ook een groot voordeel vinden. 

Hermadix Milieu bewuste producten

Hermadix maakt inmiddels al jarenlang verven, beitsen, kitten en lakken die niet schadeljk zijn voor je gezondheid en niet schadelijk is voor de leefomgeving. Alle verf producten worden op waterbasis gemaakt, de producten zijn veilig te gerbuiken en zijn ook niet schadelijk voor je gezondheid. Er worden geen schadelijke oplosmiddellen gebruikt tijdens het maken van de producten, ook hebben de millieubewuste producten een lange levensduur. De producten geven geen nare luchtjes en hebben een environment OK label.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren