Hermadix Impraline

Hermadix is een merk wat na de 2e wereldoorlog is opgericht.Mensen waren toen al bezig met het millieu. De naam Hermadix komt van de term ''hermetisch dicht''. Op een ambachtelijke manier werd een kaskit gemaakt waar toen ook al minder millieu belastende ingredienten inzaten. Dit werd voortgezet met Hermadix verf zonder dat de andere producten van mindere kwaliteit werden. 

Wat is Hermadix Impraline?

Hermadix impraline bestaat uit 4 verschillende producten: Carbeauleum, bangkirai olie, bielzenzwart zwarte teer, en pre activ. alle producten zijn voor optimale bescherming tegen weer en wind

Sublieme houtoliën en impraline’s

Voor de bescherming van Bangkirai hardhout en Douglas hout ontwikkelde Hermadix speciale oliën. Deze producten geven dit prachtige hout een laag die het beschermt tegen water, vervuiling en vergrijzing. Tot slot ben je bij Hermadix aan het juiste adres voor diverse impraline’s. Dit zijn impregnerende producten, zoals bielzenzwart, zwarte teer en carbolineum.

Waarom is Hermadix Impraline Zo speciaal?

Hermadux impraline is zo speciaal omdat:

  • Hele hoge kwaliteit.
  • Milleubewuste, verantwoorde producten zonder nare luchtjes.
  • Makkelijkt te gebruiken.
  • Droogt snel

Wat ze de consument beloven leveren ze ook echt. Dit kan omdat Hermadix al meer dan 70 jaar alles volledig in eigen huis maken, handmatig en op een ambachtelijke manier. Elke product is uniek en heeft zijn eigen recep

Hermadix Impraline Goedkoop Kopen?

U kunt Hermadix impraline goedkoop kopen op onze website. Ons doel is dat zoveel mogelijk mensen een goed product kunnen ontvangen en hier mee kunnen werken. Een groot voordeel van onze webshop is dat shoppen bij ons veilig kan we zijn hiervoor ook gecertificeerd. Wij verzorgen en pakken als onze producten met zorg in zodat u thuis krijgt wat u op de foto's ziet. Als u nog vragen heeft over de producten van Hermadix of over een ander product kunt u ons bereiken op onze mail of telefoon.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren