Beitsverf Zwart | Zwarte beitsverf | Zwarte beits

Ben jij op zoek naar een zwarte beist? Wij hebben verschillende soorten zwarte beitsverf in een standaard zwarte kleur of gemengd in zwart. Zwarte beits verf is nu nog voordeliger online verkrijgbaar.

Zwarte Beist is op dit moment een absolute rage, iedereen is aan de klus voor het zwart maken van een schutting of tuinhusije. Ben jij op zoek naar de beste zwarte beits? Wij hebben verschillende merken zwarte beits en natuurlijk voor de beste prijs,

Zwarte transparante beits kopen

Wij kunnen een beistverf zwart transparant mengen, dit is bijvoorbeel black wash of ebbenzwart. Er komt dan een duidelijke zwarte kleur aan het hout, de houtnerf blijf ook duidelijk zichtbaar. Wij kunnen deze kleur bijvoorbeeld mengen in Koopmans Perkoleum.

Zwarte dekkende beits kopen

Zwarte dekkende beist verf, dit is een diepzwarte beits waarbij de houtnerf niet meer zichtbaar zal zijn. Dit kan in de kleur Ral 9005 of Ral 9004. Bijpassende producten zijn dan de Koopmans Perkoleum.

Zwarte semi dekkende beits kopen

Zwarte semi dekkende beits kopen? Deze beits soort is het meest populair op dit moment. Dit is een diepzwarte beits waarbij de houtnerf nog prima zichtbaar blijft. Je creeerd aboluut een mooi natuurlijk effect. Deze beitssoorten zijn prima te combineren met andere kleuren. Je moet hierbij denken aan Koopmans Ecoleum of Koopmans Houtcoat Zwart

Zwarte beist houtnerf zichtbaar

Dit is eigenlijsk hetzelfde als bovenstaande soort, bij een semi dekkende beits zal altijd de houtnerf mooi zichtbaar blijven. Dit geeft een mooi natuurlijk effect.

Wil je alles te weten komen over zwarte beitsverf en over beitsverf? Lees dan verder in onze blog

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren