Teakhout verven | Teakhout lakken | TeakOlie

Teakhout verven is het opnieuw kleurgeven van teakhout. Dit kan van alles zijn, meubels, deuren of een complete woning.

Wat is teakhout precies?

De boom waarvan teakhout afkomstig is, heet Tectona Grandis en groeit in bergachtige streken van Zuidoost Azië, zoals Birma, Indonesië, India en Thailand. Teak komt ook voor in Midden-Amerika, maar is dan in de meeste gevallen aangeplant. De Nederlandse benaming is (Java) teak of Djati.

Teakolie Online Kopen?

Teakolie is nu oline nog voordeliger verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar de beste teakolie voor meubelen? Wij hebben alle merken teakolie in ons assortiment. Teakolie online kopen?

Teakhout lakken?

Teakhout kan worden gelakt met een transparante lak, dit kan een watergedragen lak voor binnen zijn of een alkydlak voor buiten. Wil jij teakhout lakken? Wij hebben met de DPU lak een perfect product.

Teakhout meubels verven

Teakhouten meubels kun je prime verven, dit kan met een kleur naar keuze in een dekkende variant. Je kunt natuurlijk ook teakhouten meubelen voorzien van trandy krijtverf.

Teakhout behandelen met Teak olie?

Teakolie is speciaal gemaakt om teakhout te behandelen, deze olie is extra dun en kan hierdoor in het hout doordringen. Teakolie is misschien wel de beste oplossing voor het behandelen van teakhout. De levenstuur zal zeker worden verlengd met teakhoutolie, ook vergrijzing zal worden tegengegaan.

Teakolie goedkoop kopen?

Teakolie is niet het duurste verfproduct Teakolie is online goedkoop verkrijgbaar van verschillende merken. Teakolie voordelig online kopen? Bestel nu de beste Teakolie of kom langs in onze winkel in Leeuwarden voor Teakolie.

Teak olie Merken

Teak olie hebben wij in verschillende merken. Natuurlijk zijn al onze merken Teak olie van professionele kwaliteit.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren