Tuinhuisje beitsen? Tuinhuisje beschermen met Beits

Tuinhuisjes moeten altijd optimaal beschemd worden. Het beitsen van een tuinhuisje is niet alleen noodzakelijk voor de levensduur, het is ook nog eens een stuk mooier. Geef je tuinhuisje kleur of zorg dat hij niet verkleurd.

Tuinhuisje Beitsen met dekkende beits

Wij hebben verschillende dekkende beisten welke jou tuinhuis uitstekend zal beschermen tegen weer en wind

Tuinhuisje Beitsen met een transparante beits

Transparante beisten geven naast kleur ook de juiste bescherming, hierdoor zal de levensduur van jou tuinhuis of tuinhuisje behoorlijk verlengen.

Waarom Tuinhuis verven of beitsen

Wilt u een tuinhuis verven? Goed en regelmatig onderhoud is nodig om lang van je tuinhuis te kunnen genieten. UV-stralen, temperatuurwisselingen, regen en wind belagen een houten tuinhuis. Daardoor sterven de houtcellen aan het oppervlak af, waardoor het hout vergrijst. Omdat de hout eigen olie verdwijnt wordt het hout ook geleidelijk aan stijver. Daardoor wordt de kans op scheuren en zelfs breken groter. 

Beste product om Tuinhuis te beitsen?

Als u kiest voor Koopmans Perkoleum of Koopmans Ecoleum om uw tuinhuisje mee te onderhouden, dan kunt u op een eenvoudige manier de levensduur van uw tuinhuisje verlengen. U heeft de keuze uit verschillende verf soorten. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een volledig dekkende verf, transparante kleurloze tuinhuis verf of half transpartante verf. Met deze verfsoorten kunt u voorkomen dat het hout van uw tuinhuisje zal gaan verrotten en beschadigen door de weersomstandigheden en uv-straling.

UV blokker in Beitsverf

Beitsverf staat voornamelijkbekend om zijn UV blokker, hierdoor zal verkleuring van het hout en de duurzaamheid en zelfs de levensduur verlengd worden

Wil je alles te weten komen over beitsverf en beitsen? Lees dan verder in onze Beits blog

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren