Epoxy Coating Beton Buiten

Epoxy Coating Beton Buiten kan ik Epoxy zonder problemen buiten aanbrengen? Epoxy is niet het meestgeschikte product voor buiten. Epoxy is niet het meestgeschikte product voor UV licht, wij adviseren voor buiten eigelijks altijd een PU Coating en dan natuurlijk wel een 2 componenten. Epoxy Coating Beton Buiten kan wel, maar dit kan alleen als er een UV filter in zit. De Sigma Epoxy heeft dit bijvoorbeeld. Maar ook dit product heeft buiten niet de langste levensduur. Epoxy Coating Beton Buiten online kopen? Of kom lags in onze winkel voor een deskundig advies.

Epoxy Coating Tuintegels

Veel klanten willen hun oude tuintegels behandelen met een betoncoating of in dit geval met een Epoxy Coating Tuintegels. Epoxy Coating Tuintegels is niet het meestgeschikte product voor buiten. Wij adviseren hier altijd een PU Coating voor, deze coating kan prima worden aangebracht op tuintegels of stoeptegels en kan ook nog eens tegen UV licht. Epoxy Coating Tuintegels online kopen? Bestel nu of kom langs in onze winkel voor een professioneel advies.

Epoxy Vloer Buiten

Epoxy Vloer Buiten, de meeste epoxy vloeren zijn toch wel binnen. Wil je buiten toch absoluut een epoxy vloer aanbrengen? Gebruik dan een Epoxy coating met een UV blokker. Epoxy Vloer Buiten voor ons naar de mogelijkheden.

Epoxy Coating Voor Buiten

Epoxy Coating Voor Buiten zelf verwerken. Dat kan, gebruik echter wel de juiste Epoxy coating welke geschikt is voor buiten. Wat kan ik nog meer gebruiken als een Epoxy Coating Voor Buiten? De PU coating is wat ons betreft het beste voor butien.

Kan ik buiten Epoxy Coating gebruiken?

Dit kan wel, wij raden het alleenniet aan. Epoxy vergeelt of verkleurd buiten makkelijk doo UV straling. Wij adviseren een PU coating voor buiten.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren