Antislip voor Betonverf | Betonverf met antislip voorzien?

Wil je een betonvloer aanbrengen met antislip? Gebruik dan de juiste producten voor een optimaal resultaat. Wij leveren antieslip welke probleemloos door elke verfsoort kan worden aangebracht. 

Antislip voor door de betonverf of door een andere verf is geen enkel probleem. Antislip beton bestellen?

Antislip instrooien en Epoxy Coating

Antislip is makkelijk in te strooien in de laatste laag van de Epoxy of betonverf. Antislip strooi je in de laatse laag van de Epoxy en rol je nog even na. Antislipparels kunnen ook worden gemixt met Epoxy.

Antislip voor trapverf of traplak

Antislip kan natuurlijk ook worden aangebracht in trapverf of traplakken. Het werkt precies hetzelfde, antislip parels kunnen in de laatse laag worden gestrooit voor een slijt en krasvaste afwerking van de trap.

Antislip voor parketlak

Ook een transparante parketlak kan worden voorzien avn antislip, strooi de parels of korrels in de toplaag en rol dit nog eens goed na.

Antislip aanbrengen | Antislip verwerken

Antislip kan in zowel alkyd als watergedragen lak of verf worden aangebracht. Antislip kan zelfs worden aangebrahct in Epoxy coating. Ook kan de antislip gemixt worden

Antislip Blog. Wil jij alles te weten komen over Antislip en het behandelen van verf en antislip? Lees dan verder in onze Blog

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren