Bezig met laden...

Bleko B-Clean Verfreiniger Schoonmaakmiddel

Op voorraad
SKU
B-Clean Verfreiniger
 6,06  7,21

Bleko B Clean 

Een niet schuimende reiniger, speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. B-Clean Allesreiniger / Verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Wat maakt dit product nu zo bijzonder? Andere reinigers moeten worden nagespoeld met water, dit kost meer tijd en is onhandig. B clean is op dit moment de beste verfreiniger die er is en bovendien onze bestverkochte reiniger.

Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk.


Bleko Leverancier

Wij zijn een officieel Bleko leverancier. Hierdoor heb je als klant altijd de beschikken over de beste schoonmaak artikelen. Wij hebben een ruim Bleko assortiment en altijd voldoende voorraad. Ook hebben wij extra grote verpakkingen voor de schilders en ZZp ers. Onze Bleko terpetine en B clean zijn onze best verkochte Bleko artikelen.


Handige punten over Bleko Schoonmaak producten

  • Ontvetter
  • Hoef je niet na te spoeken
  • Effectief
  • Reinigend
  • Profesionele verf

Wat leveren wij naast onze Bleko producten nog meer?

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Bleko B-Clean Verfreiniger Schoonmaakmiddel
Uw waardering