Bezig met laden...
 1. Anti Sticker Coating

  Sticker worden overal maar op geplakt, wij komen dit probleem overal tegen. Dit kan buiten maar ook op scholen. Wij hebben de oplossing met een anti sticker coating.
  Verder lezen »
 2. Anti Urine Coating

  Anti Urine Coating, is een afstotende coating op basis van PU harsen. Deze coating zorgt ervoor dat de urine niet wordt opgenomen door de steen, hierdoor is de muur of straat makkelijk te reinigen.
  Verder lezen »
 3. Canexel schilderen? Canexel verf of beits? Canexel alle antwoorden.

  Canexel verf of Canexel beits wij leveren verf voor het behandelen van Canexel gevelbeplating. Waar moet ik op letten bij het schilderen van Canexel? Kan ik Canexel in elke kleur laten mengen?
  Verder lezen »
 4. Tegels Schilderen

  We krijgen bijna wekelijks de vraag hoe je badkamer tegels moet schilderen. Telefonisch is dit vaak een lang verhaal, vandaar dat ik nu een blog schrijf over het schilderen van badkamer tegeles of tegels in het algemeen.
  Verder lezen »
 5. Zwart Plafond | Mat Zwarte Muurverf voor het plafond

  Je wilt je plafond mooi egaan zwart maken? Hiervoor is er een professionele muurverf nodig welke in 1 keer dekkend is.
  Verder lezen »
 6. Zwarte Muurverf

  Zwarte muurverf op de wand is tegenwoordig een nieuwe trend, wij zien de verkoop van deze producten dan ook behoorlijk omhoog gaan. Zwarte wanden in de woonkamer of slaapkamer kan dan ook heel erg mooi zijn. Probleem blijft altijd het juiste product. Wij leveren een extra matte super dekkende muurverf van professionele kwaliteit.
  Verder lezen »
 7. Anti Bacteriële Muurverf

  Anti Bacteriële Muurverf voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Tegenwoordig is dit een zeer gevraagd product tegen de covid-19 (corona) Natuurlijk helpen wij met het juiste advies voor ziekenhuizen, zorginstellingen maar ook scholen.
  Verder lezen »
 8. BRUUD lak & BRUUD parketlak

  Bruud is een nieuwe generatie vloerlak, deze hoogwaardige lak is dan ook geschikt voor de professionele markt.
  Verder lezen »
 9. Zwarte Beits

  Zwarte Beits Verf is in de loop der jaren steeds populairder geworden. Het is vooral de moderne uitstraling in combinatie met blank hout waar klanten op dit moment voor kiezen. Wij gaan hier graag wat dieper op in wat zijn de verschillen, welke merken zijn verkrijgbaar? Is een waterbasis beits beter dan een traditionele? We gaan zelfs over de grens naar Zweden voor een watergedragen beits...........
  Verder lezen »