1. Kozijnen schilderen | Kozijnen verven | Wat is de beste verf?******

  Kozijnen schilderen met de beste verf? Geen probleem. Wij zetten alle producten op een rijtje voor het verven van je kozijnen. Kozijnen verven is niet moeilijk als je de juiste verf producten gebruikt. Voor het aflakken van je kozijn gebruik je de meest doorzagen producten. Sikkens rubbol verf is een uitstekend product voor je kozijnen.
  Verder lezen »
 2. Help: Ik heb vliegjes in mijn verf

  Eigenlijks is het heel erg simpel. Heb jij vliegjes in je verflaag. Of ben je aan het schilderen en zie je dat er vliegjes op jou schilderwerk komen? Lees onze blog en wij leren jou hoe je moet omgaan met vliegjes in je verf.
  Verder lezen »
 3. Wat is het verschil tussen Renovlie en Glasvezel?

  Het is erg verwarrend al deze verschillende soorten behang en Renovlies. Wij leggen graag de verschillen uit zodat jou keuze makkelijk wordt!!
  Verder lezen »
 4. Mijn verf wil niet drogen | Hoe kan het dat mijn verf niet droogt?

  Mijn verf wil niet drogen hoe kan dit? Verf blijft plakken hoe kan dit? Dit kan verschillende oorzaken hebben! Wij leggen graag uit wat de oorzaak hiervan kan zijn en hoe dit eventueel opgelost kan worden.
  Verder lezen »
 5. Buitenmuur verven | Buitenmuur schilderen | Welke muurverf?******

  Voor het verven van je buitenmuur zijn er veel producten. Buitenmuur schilderen komt best precies en je wilt natuurlijk voor het schilderen van je buitenmuur de beste producten gebruiken. Buitenmuur schilderen is niet moeilijk je moet alleen net even weten hoe en wat. Schilder je buitenmuur met onze vele tips en koop de beste muurverf.
  Verder lezen »
 6. Anti schimmelverf | Anti schimmel muurverf

  Anti schimmelverf is een verf welke een laagje heeft wat er voor gaat zorgen dat schimmel niet meer terug zal komen. Schimmelwerende verf zal er ook voor zorgen dat de oude schimmel geïsoleerd zal worden. Muurverf tegen schimmel zijn er in verschillende soorten.
  Verder lezen »
 7. Deuren verven | Deuren schilderen | Hoe verf ik mijn deur?

  Deuren verven of deuren schilderen, hoe doe je dit en wat ben je nodig? Wat zijn de beste technieken voor het schilderen van een deur? Wij helpen je graag met de productkeuze en de vele tips. Wij leveren producten voor binnen en buitendeuren zodat schilderen makkelijk wordt.
  Verder lezen »
 8. Extra matte muurverf | super matte muurverf welke muurverf ben ik nodig?

  Extra matte muurverf zijn muurverf soorten die nog matter zijn dan mat. Ze worden ook wel ultra mat of super mat en zelfs krijtmat genoemd. Zo komen allemaal op hetzelfde neer ''extra matte muurverf''
  Verder lezen »
 9. Keuken kastjes Schilderen | Keuken kastjes verven

  Keukenkastjes kun je vaak makkelijk oppimpen doormiddel van een likje verf. Wil je je keukenkastjes verven? Wij weten hoe je je keukenkastjes moet schilderen en met welke producten.
  Verder lezen »
 10. Houtrotvuller aanbrengen? Houtrot reparatie hoe doe ik dat?

  Houtrotreparatie hoe doe ik dat? Gebruik ik hiervoor de houtrotraparatie van Alabastine of die van Zusex? Houtrot vullen is niet de moeilijkste klus. Kijk goed naar onze houtrot reparatie filmpjes en ga direct aan de slag met en professionele houtrot vuller!!
  Verder lezen »