1. Drost Coatings | Wat is het merk?

  Wat is het Drost Coatings? Dit is een goede vraag. We gaan u in deze blog wat vertellen over het topmerk Drost Coatings. En waar u de producten van Drost Coatings kunt vinden kopen. Als u meer te weten wil komen over Drost Coatings lees dan deze blog verder.
  Verder lezen »
 2. Mogelijkheden met hardhout olie.

  In deze blog ga ik vertellen wat de mogelijkheden met hardhout olie zijn, hoe je het moet aanbrengen en wat de voordelen van hardhout olie zijn.
  Verder lezen »
 3. Hoe gebruik je teakolie?

  In deze blog gaan we uitleggen wat teakolie is en hoe je dit goed kunt gebruiken op bijvoorbeeld uw tuinmeubelen. Als u dus meer wilt weten over teakolie lees dan gerust deze blog door
  Verder lezen »
 4. Lijnolie kopen

  Lijnolie kun je op verschillende websites kopen. Wat zijn de voordelen van lijnolie op een website kopen?
  Verder lezen »
 5. Bankirai olie | Bankirai olie voor bankirai hout

  We gaan u vandaag wat vertellen over bankirai olie en hoe u goedkoop bankirai olie kunt kopen
  Verder lezen »
 6. Wat is lijnolie en hoe breng ik het aan. Lijnolie aanbrengen doe je zo.

  vraagt u zich af wat lijnolie precies is en hoe het makkelijk aanbrengt? in deze blog ga ik u daar iets meer over vertellen.
  Verder lezen »
 7. Wat is Renovlies Ecologisch behang?

  Wilt u meer weten over Renovlies Ecologisch. In deze blog geven wij u graag wat meer informatie, en vertellen wij u de voordelen van Renovlies Ecologisch.
  Verder lezen »
 8. Voorstrijk aanbrengen | Moet ik voorstrijken?

  Wanneer moet je nou kroostrijk gebruiken? Hoe moet je voorstrijk aanbrengen. Wij gaan stap voor stap uitleg geven hoe en waarom. Voorstrijken is niet moeilijk maar geeft een wereld van verschil. Heb je een versgestucte muur? Moet deze in de Voorstrijk? Lees verder........
  Verder lezen »
 9. Sigma S2U Gloss of Sigma Contour PU Gloss? Wat zijn de verschillen?

  Sigma verkoopt zijn producten over de hele wereld. Sigma geeft elk land de producten een andere naam. Zit er dan verschil tussen de Sigma S2U en de Duitse Sigma Contour producten?
  Verder lezen »
 10. Epoxy Vloer Betonlook

  Epoxy Vloer Betonlook kan op verschillende manieren. Dit kan doormiddel van van een transparante afwerklaag en een creative afwerking. Wij leggen graag de voor en nadelen uit.
  Verder lezen »