1. Wat is het verschil tussen wit en Ral 9010?

  Is Ral 9010 een mengkleur of een standaard kleur? Zit er eigenlijks verschil tussen deze twee kleuren? Of is wit gewoon ral 9010? In deze blog leg ik duidelijk uit wat de verschillen zijn.
  Verder lezen »
 2. Ral 9001 of Ral 9010

  Wat zijn de verschillen tussen Ral 9001 en Ral 9010? Wij laten het graag zijn.
  Verder lezen »
 3. *VACATURE*

  Ben jij een vlogger of blogger met een grote liefde voor klussen en in het bijzonder schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij ook passie voor je vak en wil je dit delen met anderen? Wordt dan vaste vlogger of -blogger bij Verfmenger.com en deel je ervaringen met de rest van Nederland.
  Verder lezen »
 4. Welke kwast moet ik gebruiken? Hoe moet ik kwasten schoonmaken?

  Kwast keuze De keuze van de kwast is een belangrijke keuze, misschien wel net zo belangrijk als die van de verf!! Gebruikt u een professionele verf? dan kunt u beter ook een professionele kwast gebruiken voor een optimaal resultaat!!
  Verder lezen »
 5. Welke Muurverf Roller moet ik gebruiken?

  Welke muurverfroller is het beste? Doordat er zoveel muurverfrollers zijn. Is het moeilijk om aan te geven wat de beste roller is, het belangrijkste is dat u het gewenste resultaat gaat krijgen. U kunt bijvoorbeeld een strak resultaat willen of een wat ruwer. Voor elke klus is er een andere roller verkrijgbaar.
  Verder lezen »
 6. Koopmans Verf

  Koopmans Verf Koopmans is vooral bekend in het noorden van ons land. Koopmans is echter hard op weg om een van de grotere verffabrieken te worden.
  Verder lezen »
 7. Sikkens rubbol Primer

  Sikkens rubbol Primer De Sikkens rubbol primer is de laatste jaren nogal van naam veranderd. Sinds 2017 is de officiële naam Sikkens rubbol primer.
  Verder lezen »
 8. Rust-Oleum

  Rust-Oleum Rust-Oleum is een van de marktleiders als het gaat om spuitbussen. Rust-Oleum is misschien minder bekent bij de particulier dan bijvoorbeeld Motip maar wordt heel veel gebruikt in de industriële sector. Wij zijn dealer geworden van dit fantastische merk.
  Verder lezen »
 9. Koopmans Garant SB

  Koopmans Garant SB Koopmans Garant SB is een aflak op siliconen basis. Dit product zal uw kozijnen voor jaren de juiste bescherming bieden. Koopmans SB is flexibel door zijn siliconen basis.
  Verder lezen »
Pagina