1. Betonverf Mengen In alle kleuren? Geen probleem

  Betonverf mengen? Wij kunnen met ons mengsysteem betonverf in elke mogelijke kleur mengen. Wij kunnen betonverf in alle kleuren mengen zowel de normale betonverf als de 2 componenten mengen wij in de Ral kleuren of een andere kleur.
  Verder lezen »
 2. Sigma S2U Gloss of Sigma Contour PU Gloss? Wat zijn de verschillen?

  Sigma verkoopt zijn producten over de hele wereld. Sigma geeft elk land de producten een andere naam. Zit er dan verschil tussen de Sigma S2U en de Duitse Sigma Contour producten?
  Verder lezen »
 3. ZeeContainer schilderen | Container schilderen | Metaalverf verven

  Heb je een metalen zeecontainer en wil je hier een nieuwe kleur op aanbrengen? Wij leggen uit hoe je het beste een coating kunt aanbrengen op jou container.
  Verder lezen »
 4. Metaalverf tegen roest | Corrosiewerende verf | Metaalverf aanbrengen

  Metaalverf die tegen roest kan? Dit noemen wij een corrosiewerende verf. Metaal verf is niet erg lastig om aan te brengen. Wij laten je graag zien hoe dit moet. Wil jij weten hoe je een metaalverf moet aanbrengen?
  Verder lezen »
 5. Renovlies Behang Waar te Koop?

  Waar kan ik nu het beste mijn Renovlies Behang Kopen? Renovlies is er in verschillende kwaliteiten, zorg er altijd voor dat je minimaal de 150 grams hebt. Verfmenger.com geeft daarnaast nog een garantie op directe dekking.
  Verder lezen »
 6. Best reinigbare muurverf die er maar bestaat?

  Ik ben op zoek naar de best reinigbare muurverf!! Deze muurverf moet eigenlijks overal tegen kunnen.
  Verder lezen »
 7. Relius Dealer | Relius Verkooppunt

  Relius Muurverf en Relius Renovlies koop je natuurlijk bij de Relius Dealer, Ben jij op zoek naar een Relius verkooppunt? Kom dan naar onze winkel en laat je adviseren over Relius muurverf of Relius Renovlies
  Verder lezen »
 8. Muurverfroller voor een gladde muur en een strak eindresultaat.

  Welke roller ben ik nodig voor het strakste resultaat op de muur of op Renovlies? Wij hebben verschillende rollers voor de professional welke een super strak resultaat zullen geven. Wat maakt nou het verschil tussen een strak en een superstrak resultaat?
  Verder lezen »
 9. Betonverf Voor in de Badkamer? | Epoxy Coating de oplossing

  Betonverf is niet alleen voor op vloeren. Betonverf kan ook prime worden gebruikt op wanden. Gebruik een epoxy coating in de badkamer en zorg ervoor dat de wand een natuurlijke uitstraling krijgt maar ook uitstekend reinigbaar is.
  Verder lezen »
 10. Muurverf achter het fornuis beschermen?

  Muurverf achter het fornuis beschermen? Wij hebben een uniek transparante coating welke jou achterwand in de keuken beschermd tegen vet en vuil. Bescherm jou keukenwand tegen alle vlekken one keiharde lak.
  Verder lezen »