1. Perkoleum Koopmans Grenen 217

  Perkoleum heeft een aantal transparante kleuren welke ontzettend in trek zijn. Perkoleum Grenen 217 is een van deze kleuren die veel wordt verkocht.
  Verder lezen »
 2. Ijzermenie kopen? Waar moet ik op letten bij het aanschaffen en verwerken van menie?

  IJzermenie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ijzermenie is meestal oranje bruin en wordt meestal gebruikt als grondverf / primer op metaal of ijzer.
  Verder lezen »
 3. Vervanger van Carbolineum

  Carbolineum is al een ouder product en al een tijdje verboden in Nederland. Onze oudere generatie zweert er nog steeds bij. Wij hebben gelukkig een uitstekende vervanger voor carbolineum.
  Verder lezen »
 4. Wat is het verschil tussen Koolteer en bitumenverf?

  Wat is het verschil tussen Koolteer en bitumenverf? Eigenlijks is het heel simpel. 1 product is verboden en het andere product is de vervanger hiervan.
  Verder lezen »
 5. Zweeds Rood wat is dit voor populaire Zweedse kleur

  Zweeds rood is een kleur die bij ons steeds vaker wordt besteld. Vooral in onze beits verf en dan met name de Nordic färg producten. Toch krijgen wij veel vragen over Zweeds Rood.
  Verder lezen »
 6. Zweedse Beits in de bekende Zweedse kleuren

  Zweedse beits verf zijn de laatste jaren steeds meer in opkomst. Vooral de kleuren vinden mensen er mooi na een bezoek aan Scandinavië. Wij spelen hier natuurlijk op in door deze kwaliteit te leveren in de wel bekende Zweedse kleuren.
  Verder lezen »
 7. Sikkens Rubbol BL Rezisto of BL Satura?

  Sikkens rubbol bl Rezisto is een slijt en krasvaste aflak op waterbasis, net als de Sikkens Rubbol BL Satura. Wat zijn dan precies de verschillen?
  Verder lezen »
 8. Sikkens Rubbol Finura of Sikkens Rubbol Satura

  Wij krijgen vaak de vraag wat de verschillen zijn tussen Sikkens Finura en Sikkens Satura. Er zijn verschillen tussen deze twee aflakken, maar deze verschillen zijn erg klein. Wil jij weten wat de verschillen zijn?
  Verder lezen »
 9. Nelf Xcellent Aflakken zijn van absolute topkwaliteit

  Nelf is van alle makten thuis, zowel de binnen als de buitenlakken zijn geweldig. We gaan nu nader de watergedragen acryl lakken van Nelf xcellent bekijken. Wil jij alles weten over de acryl lakken van Nelf?
  Verder lezen »
 10. Antonol AQX watergedragen aflakken ven Drenth verf voor binnen & buiten

  Op zoek naar een watergedragen aflak van professionele kwaliteit? Wij hebben met de Antonol AQX een aflak welke volledig slijt en krasvast is. Antonol is zelfs bestand tegen huidvetten.
  Verder lezen »