Bezig met laden...
 1. Zwarte Beits

  Zwarte Beits Verf is in de loop der jaren steeds populairder geworden. Het is vooral de moderne uitstraling in combinatie met blank hout waar klanten op dit moment voor kiezen. Wij gaan hier graag wat dieper op in wat zijn de verschillen, welke merken zijn verkrijgbaar? Is een waterbasis beits beter dan een traditionele? We gaan zelfs over de grens naar Zweden voor een watergedragen beits...........
  Verder lezen »
 2. Sikkens Rubbol Xd en SB winkel aanbieding

  Topaanbieding van de Week Sikkens Rubbol Xd en SB winkelprijs
  Verder lezen »
 3. Tot welke temperatuur kan ik schilderen?

  Kun je schilderen als het erg warm is? Tot welke temperatuur kan ik verf aanbrengen? Is het verstandig om te schilderen met een temperatuur van boven de 30 graden? Kan er in de winter geschilderd worden? Wat is de perfecte schilders temperatuur?
  Verder lezen »
 4. Help: Ik heb blaasjes in mijn verf

  Het is een veel voorkomend probleem. Blaasvorming in de verf. Of blaasjes in de verf. Dit zijn kleine luchtbelletjes. Maar wat kan ik hier aan doen?
  Verder lezen »
 5. Mijn verf schroeit

  Hoe kan het dat ik van die rare rimpels in mijn verf krijg? Wat kan ik hiertegen doen?
  Verder lezen »
 6. Drost Coatings | Wat is het merk?

  Wat is het Drost Coatings? Dit is een goede vraag. We gaan u in deze blog wat vertellen over het topmerk Drost Coatings. En waar u de producten van Drost Coatings kunt vinden kopen. Als u meer te weten wil komen over Drost Coatings lees dan deze blog verder.
  Verder lezen »
 7. Mogelijkheden met hardhout olie.

  In deze blog ga ik vertellen wat de mogelijkheden met hardhout olie zijn, hoe je het moet aanbrengen en wat de voordelen van hardhout olie zijn.
  Verder lezen »
 8. Hoe gebruik je teakolie?

  In deze blog gaan we uitleggen wat teakolie is en hoe je dit goed kunt gebruiken op bijvoorbeeld uw tuinmeubelen. Als u dus meer wilt weten over teakolie lees dan gerust deze blog door
  Verder lezen »
 9. Lijnolie kopen

  Lijnolie kun je op verschillende websites kopen. Wat zijn de voordelen van lijnolie op een website kopen?
  Verder lezen »
 10. Bankirai olie | Bankirai olie voor bankirai hout

  We gaan u vandaag wat vertellen over bankirai olie en hoe u goedkoop bankirai olie kunt kopen
  Verder lezen »