1. Renovlies Behang Waar te Koop?

  Waar kan ik nu het beste mijn Renovlies Behang Kopen? Renovlies is er in verschillende kwaliteiten, zorg er altijd voor dat je minimaal de 150 grams hebt. Verfmenger.com geeft daarnaast nog een garantie op directe dekking.
  Verder lezen »
 2. Best reinigbare muurverf die er maar bestaat?

  Ik ben op zoek naar de best reinigbare muurverf!! Deze muurverf moet eigenlijks overal tegen kunnen.
  Verder lezen »
 3. Relius Dealer | Relius Verkooppunt

  Relius Muurverf en Relius Renovlies koop je natuurlijk bij de Relius Dealer, Ben jij op zoek naar een Relius verkooppunt? Kom dan naar onze winkel en laat je adviseren over Relius muurverf of Relius Renovlies
  Verder lezen »
 4. Muurverfroller voor een gladde muur en een strak eindresultaat.

  Welke roller ben ik nodig voor het strakste resultaat op de muur of op Renovlies? Wij hebben verschillende rollers voor de professional welke een super strak resultaat zullen geven. Wat maakt nou het verschil tussen een strak en een superstrak resultaat?
  Verder lezen »
 5. Betonverf Voor in de Badkamer? | Epoxy Coating de oplossing

  Betonverf is niet alleen voor op vloeren. Betonverf kan ook prime worden gebruikt op wanden. Gebruik een epoxy coating in de badkamer en zorg ervoor dat de wand een natuurlijke uitstraling krijgt maar ook uitstekend reinigbaar is.
  Verder lezen »
 6. Muurverf achter het fornuis beschermen?

  Muurverf achter het fornuis beschermen? Wij hebben een uniek transparante coating welke jou achterwand in de keuken beschermd tegen vet en vuil. Bescherm jou keukenwand tegen alle vlekken one keiharde lak.
  Verder lezen »
 7. Hoe kan je het beste de muur verven?

  De muur verven is een klus die een hele kamer een andere uitstraling kan geven. Ga je je muur schilderen, gebruik dan deze handige tips voor het mooiste resultaat.
  Verder lezen »
 8. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Rijksmuseum

  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is gebruikt in het ruiksmuseum, waarom is deze muurverf zo goed? Wij gaan de voor en nadelen even bij langs en kijken wat deze muurverf zo bijzonder maakt dat zelfs het Rijksmuseum hier gebruik van heeft gemaakt.
  Verder lezen »
 9. Beste Sikkens Aflak is op dit moment de Sikkens Rubbol XD High Gloss

  Bij de meeste schilders toch wel bekend. De beste aflak van Sikkens is op dit moment de Sikkens Rubbol XD High Gloss, dit product is vrij nieuw ten opzichte van de andere Sikkens aflakken. Ben jij op zoek naar de beste Sikkens aflak?
  Verder lezen »
 10. Sikkens Alpha Rezisto Reinigbaar?

  Sikkens Alpha Rezisto Mat is niet alleen reinigbaar, hij is extreem reinigbaar!! Wij zijn online gegaan en hebben alles verzameld over de Sikkens Alpha Rezisto Mat en zijn reinigbaarheid. Resultaten zijn verbluffend.
  Verder lezen »