1. Voorstrijk aanbrengen | Moet ik voorstrijken?

  Wanneer moet je nou kroostrijk gebruiken? Hoe moet je voorstrijk aanbrengen. Wij gaan stap voor stap uitleg geven hoe en waarom. Voorstrijken is niet moeilijk maar geeft een wereld van verschil. Heb je een versgestucte muur? Moet deze in de Voorstrijk? Lees verder........
  Verder lezen »
 2. Kleur van het jaar 2020 van Flexa Tranquil Dawn

  Flexa kleur van het jaar 2020 Tranquil Dawn. Wij kunnen deze nieuwe kleur natuurlijk maken in verschillende muurverf producten. Zowel de Sikkens als de Relius of een compleet andere muurverf.
  Verder lezen »
 3. koopmans acrylmat graffiti project Leeuwarden

  In Leeuwarden kent natuurlijk iedereen dit graffiti project. De wandschildering is werkelijk een ware eyecatcher. Veel mensen weten niet wat de basis is van dit kunst project.
  Verder lezen »
 4. Pastolex Superacryl SW extra reinigbaar

  Pastolex Superacryl SW Extra Reinigbare Muurverf voor Binnen en Buiten
  Verder lezen »
 5. Koopmans Perkoleum voor de schutting

  Koopmans Perkoleum is een prima product voor op de schutting. Koopmans Perkoleum voor de schutting is verkrijgbaar in elke mogelijke kleur zowel in hoogglans als zijdeglans.
  Verder lezen »
 6. Nelf Titan SB meest duurzame aflak van Nelf

  Bekijk de Nelf Titan Sb een goed en vergelijk hem met andere producten. Dit is het beste wat er is!! Kies voor Nelf Titan SB en ga voor duurzaamheid
  Verder lezen »
 7. Koopmans Perkoleum Lijnolie

  Koopmans Perkoleum op basis van Lijnolie is voor het milieu een stuk beter. Ook de kwaliteit zijn wij zeer over te spreken. Lijnolie basis Perkoleum voor de professional.
  Verder lezen »
 8. Koopmans Houtrot Reparatiemiddel

  Koopmans Houtrot Reparatiemiddel voor het herstellen en behandelen van Houtrot.
  Verder lezen »
 9. Nelf Caraat SB de beste aflak van dit moment

  Nelf Caraat SB vergelijken met Sikkens Rubbol XD High Gloss? Wat is de kwaliteit eigenlijks van Nelf Caraat? Wij hebben alle extra info over Nelf aflakken en de Nelf Caraat.
  Verder lezen »
 10. Koopmans Perkoleum Grenen 217

  Perkoleum heeft een aantal transparante kleuren welke ontzettend in trek zijn. Perkoleum Grenen 217 is een van deze kleuren die veel wordt verkocht.
  Verder lezen »