1. Renovlies 150 gram beste keuze?

  Renovlies is verkrijgbaar is verschillende soorten. Wij adviseren altijd Renovlies 150 gram maar waarom? Lees hier verder waarom Renovlies Behang 150 gram het beste en meest praktisch is.
  Verder lezen »
 2. Renovlies Kopen en plakken, wij geven handige tips

  Renovlies Kopen doe je bij de professionele verf of behangwinkel. Ben jij van plan om Renovlies te kopen? Lees dan direct onze blog zodat je van alles op de hoogte bent.
  Verder lezen »
 3. Renovlies 150 gram of 200 gram welke is voor mij het beste?

  Renovlies is er in alle soorten en maten, welke kwaliteit kan ik het beste nemen? Is dat de Renovlies 150 gram of de 200 gram? Het gewicht is belangrijk om naar te kijken, maar waar moeten we nog meer op letten? Ik zie door de bomen het bos niet meer......
  Verder lezen »
 4. Moet mijn betobvloer geschuurd worden?

  Moet mijn betobvloer geschuurd worden? Dit is per vloer anders. Schuren zal altijd de hechting verbeteren, en hierdoor zal uw betonvloer beter bestand zijn tegen zware belasting.
  Verder lezen »
 5. Is mijn vloer klaar voor Betonverf? Test de betonvloer op vocht.

  Wij krijgen vaak de vraag of de vloer klaar is voor het aanbrengen van Betonverf. Zit er bijvoorbeeld nog vocht in de vloer? Zijn er andere dingen waar op gelet moet worden voor het aanbrengen van een Expo coating?
  Verder lezen »
 6. Betonverf Mengen In alle kleuren? Geen probleem

  Betonverf mengen? Wij kunnen met ons mengsysteem betonverf in elke mogelijke kleur mengen. Wij kunnen betonverf in alle kleuren mengen zowel de normale betonverf als de 2 componenten mengen wij in de Ral kleuren of een andere kleur.
  Verder lezen »
 7. Sigma S2U Gloss of Sigma Contour PU Gloss? Wat zijn de verschillen?

  Sigma verkoopt zijn producten over de hele wereld. Sigma geeft elk land de producten een andere naam. Zit er dan verschil tussen de Sigma S2U en de Duitse Sigma Contour producten?
  Verder lezen »
 8. ZeeContainer schilderen | Container schilderen | Metaalverf verven

  Heb je een metalen zeecontainer en wil je hier een nieuwe kleur op aanbrengen? Wij leggen uit hoe je het beste een coating kunt aanbrengen op jou container.
  Verder lezen »
 9. Gevlinderde betonvloer coaten met epoxy vloercoating

  Gevlinderde betonvloer coaten met epoxy vloercoating. Wij leggen graag uit hoe u het beste te werk kunt gaan met een Epoxy Coating op een gevlinderde betonvloer.
  Verder lezen »
 10. Metaalverf tegen roest | Corrosiewerende verf | Metaalverf aanbrengen

  Metaalverf die tegen roest kan? Dit noemen wij een corrosiewerende verf. Metaal verf is niet erg lastig om aan te brengen. Wij laten je graag zien hoe dit moet. Wil jij weten hoe je een metaalverf moet aanbrengen?
  Verder lezen »