1. Antislipverf trap | Antislip verf zelf maken

  Antislipverf kan gemaakt worden van elke PU aflak. Wij hebben speciale antislip poeder welke moeiteloos kan worden toegevoegd aan de aflak. Hierdoor kun je dus makkelijk een trapverf antislip maken. Wil jij jou verf antislip maken? Geen probleem
  Verder lezen »
 2. Alkydverf over acrylverf kan dat?

  Wij krijgen de vraag heel erg vaak. Kun je alkydverf over acryl heen aanbrengen? Ja dit is geen probeem, andersom echter wel. Wij leggen graag de verschillen uit over alkydhars en acrylverf.
  Verder lezen »
 3. Verf op basis van lijnolie

  Verf op basis van lijnolie is de laatste jaren in opmars. Lijnolie is natuurlijk een stuk beter voor het milieu en tegenwoordig is de verf op lijnolie kwalitatief net zo goed. Wil jij alles te weten komen over verf en verf op basis van lijnolie?
  Verder lezen »
 4. Verf Kwasten Schoonmaken? Waarmee maak ik Schilders kwasten schoon?

  Er zijn verschillende manieren om kwasten schoon te maken. Dit is afhankelijk van de verf waarmee is gewerkt. Wil jij weten hoe je het beste jou kwast kan schoonmaken als je met alkydverf hebt gewerkt? Lees dan direct verder en maak jou kwast schoon.
  Verder lezen »
 5. Koopmans Ecoleum Kleuren

  Koopmans Ecoleum Kleuren zijn allen in de standaard kleuren verkrijgbaar. Koopmans Ecoleum kunnen wij dus niet mengen. De meestverkochte is de Koopmans Ecoleum Zwart
  Verder lezen »
 6. Nelf Xtreme Gloss in vergelijking met de Sikkens Rubbol XD High Gloss

  Kan ik de Nelf Xtreme Gloss vergelijken met een Sikkens aflak? Bijv de Sikkens Rubbol XD High Gloss? Wij vergelijken graag deze twee topproducten met elkaar zodat de klant een makkelijke keuze kan maken. Wil jij alles weten over de twee meest duurzame merken? Lees dan verder.
  Verder lezen »
 7. Grondverf en primer vergelijken?

  Grondverf en primer vergelijken? Wij leggen alle topprimers naast elkaar en vergelijken deze op kwaliteit. Sikkens Rubbol Primer of de Sigma S2U Primer? Zijn er verschillen? Wat zijn de verschillen in grondverf?
  Verder lezen »
 8. Koopmans Ecoleum Verkooppunt

  Koopmans Ecoleum Verkooppunt, waar kan ik Koopmans Ecoleum Kopen? Koopmans Ecoleum is verkrijgbaar in onze winkel en natuurlijk online in onze Koopmans webshop. Bestel nu jou Koopmans Ecoleum direct bij de Koopmans dealer.
  Verder lezen »
 9. Wat is het verschil tussen de Sikkens Rubbol Primer en de Primer Extra?

  Wat is het verschil tussen de Sikkens Rubbol Primer en de Primer Extra? Zie jij door de bomen het bos ook niet meer? Er zijn zoveel primers op de markt, Sikkens heeft zelfs twee primers voor buiten. Wat is het verschil tussen de Sikkens Rubbol Primer en de Sikkens Rubbol Primer Extra?
  Verder lezen »
 10. Kwasten voor watergedragen verf, welke moet ik nemen voor acryl verf?

  Kwasten voor watergedragen verf, kan ik hier elke kwast voor nemen? Of moet ik hier een speciale watergedragen kwast voor gebruiken?
  Verder lezen »