Bezig met laden...
 1. Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks

  Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks de muurverf waar geen strepen op komen. Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks heeft werkelijk een top product ontwikkeld, deze reinigbare , slag en stootvaste muurverf laat geen strepen achter.
  Verder lezen »
 2. Sikkens Alpha Rezisto Easy CleanMuurverf Reinigbaar?

  Sikkens Alpha Rezisto Mat is niet alleen reinigbaar of afwasbaar, hij is extreem reinigbaar! Wij zijn online gegaan en hebben alles verzameld over de Sikkens Alpha Rezisto Mat en zijn reinigbaarheid. Resultaten zijn verbluffend.
  Verder lezen »
 3. Afhaalpunt tijdens corona

  Het is mogelijk om een bestelling te komen afhalen, wij hebben een afhaalpunt in Leeuwarden. Wij leggen u graag uit hoe dit het beste kan
  Verder lezen »
 4. Anti Sticker Coating

  Sticker worden overal maar op geplakt, wij komen dit probleem overal tegen. Dit kan buiten maar ook op scholen. Wij hebben de oplossing met een anti sticker coating.
  Verder lezen »
 5. Anti Urine Coating

  Anti Urine Coating, is een afstotende coating op basis van PU harsen. Deze coating zorgt ervoor dat de urine niet wordt opgenomen door de steen, hierdoor is de muur of straat makkelijk te reinigen.
  Verder lezen »
 6. Betaalmogelijkheden

  Hoe kan ik betalen bij Verfvinden.nl?
  Verder lezen »
 7. Canexel schilderen? Canexel verf of beits? Canexel alle antwoorden.

  Canexel verf of Canexel beits wij leveren verf voor het behandelen van Canexel gevelbeplating. Waar moet ik op letten bij het schilderen van Canexel? Kan ik Canexel in elke kleur laten mengen?
  Verder lezen »
 8. Tegels Schilderen

  We krijgen bijna wekelijks de vraag hoe je badkamer tegels moet schilderen. Telefonisch is dit vaak een lang verhaal, vandaar dat ik nu een blog schrijf over het schilderen van badkamer tegels of tegels in het algemeen.
  Verder lezen »
 9. Zwart Plafond | Mat Zwarte Muurverf voor het plafond

  Je wilt je plafond mooi egaal zwart maken? Hiervoor is er een professionele muurverf nodig welke in 1 keer dekkend is.
  Verder lezen »