1. Nelf Xcellent Aflakken zijn van absolute topkwaliteit

  Nelf is van alle makten thuis, zowel de binnen als de buitenlakken zijn geweldig. We gaan nu nader de watergedragen acryl lakken van Nelf xcellent bekijken. Wil jij alles weten over de acryl lakken van Nelf?
  Verder lezen »
 2. Antonol AQX watergedragen aflakken ven Drenth verf voor binnen & buiten

  Op zoek naar een watergedragen aflak van professionele kwaliteit? Wij hebben met de Antonol AQX een aflak welke volledig slijt en krasvast is. Antonol is zelfs bestand tegen huidvetten.
  Verder lezen »
 3. Nelf Xtreme Meesterlakken op een rijtje

  Nelf is niet voor niet al jaren de eerste keus van de schilder. Nelf xtreme heeft een groot assortiment betaalbare aflakken van het hoogste niveau. Wil jij weten welke Nelf aflak voor jou huis geschikt is?
  Verder lezen »
 4. Favorit LGX Satin de slijt en krasvaste aflak voor buiten.

  Ben je op zoek naar een zijdeglans aflak voor buiten? Favorit LGX Satin is het juiste product, met een levensduur tot wel 8 jaar is hij uniek in zijn soort.
  Verder lezen »
 5. Favorit LGX Gloss hoe goed ben je?

  Favorit LGX Gloss wordt beschouwd als een hoogwaardige aflak voor buiten, volgens onze schilders ervaringen is deze aflak gelijkwaardig aan Sikkens en Sigma producten. Wij nemen deze hoogwaardige aflak onder de loep.
  Verder lezen »
 6. Koopmans Verf op kleur mengen?

  Wij kunnen alle Koopmans verf producten in elke willekeurige kleur mengen. Ben jij op zoek naar een speciale kleur in een koopmans verf of muurverf? Wij mengen het!!
  Verder lezen »
 7. Wat is de beste verf voor binnen?

  Wij helpen graag en zetten alle aflakken voor binnen op een rijtje. Het belangrijkste van een binnen verf is dat hij niet vergeeld en slijt en krasvast is. Daarnaast moet er een keuze worden gemaakt tussen watergedragen verf of alkydverf
  Verder lezen »
 8. Wat is de beste verf voor buiten?

  Iedereen wil natuurlijk de beste verf voor zijn huis. De beste bescherming met de langste levensduur. Wij zetten alle producten op een rijtje.
  Verder lezen »
 9. Hoe kan ik verf het beste bewaren?

  Verf is behoorlijk lang houdbaar en kun je goed bewaren. Wij hebben een aantal tips waardoor je de verf nog langer kunt bewaren en na een aantal jaar weer in goede conditie hebt.
  Verder lezen »
 10. Koopmans Monumenten Beits

  Koopmans heeft een aantal uitstekende beitsen. Vandaag nemen we de Koopmans Monumenten beits Zwart onder de loep. Monumenten Beits is een hele matte, zwarte, beschermende beits op basis van lijnolie. Het is semi dekkend, waardoor de houtnerf goed zichtbaar blijft. Het is geschikt voor: houten schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen. Het kan gebruikt worden op zowel ruw als gladgeschaafd hout.
  Verder lezen »