Volg ons

Verfmenger.com op Facebook

Meest recente berichten

Archief

Betonverf Betoncoating van Verfmenger.com

Betoncoating / Betonverf

In onze huidige maatschappij wordt veel met beton gewerkt. Het is een aangename manier om ondergronden en oppervlakken te voorzien van een sterke, beschermende laag. Het is bovendien een duurzame oplossing dat er geweldig uitziet. Borèl levert al geruime tijd industriële producten op het gebied van betonveredeling. Betoncoating vormt daar een belangrijk onderdeel van. Met betoncoating kan een ondergrond op subtiele wijze verfraaid en beschermd worden tegen alle schadelijke stoffen.

Betoncoating: korte uitleg

Wat is betoncoating eigenlijk? Hiermee worden alle manieren bedoeld die het beton beschermen en verfraaien. Met betoncoating worden alle schadelijke stoffen geneutraliseerd. Het beton blijft er netjes uitzien en loopt geen schade op van vloeistoffen, of stoffen uit de lucht, die anders een negatieve impact op het beton zouden hebben.

Werking

Betoncoating wordt in meerdere lagen aangebracht. Daarmee wordt het beton verstevigd en is het goed beschermd. Zo gaan de vloeren lang mee, zijn ze beschermd tegen allerlei soorten oliën, vet, chemicaliën en tal van andere vloeistoffen.

Betoncoating is duurzaam

Daarnaast is betoncoating slijtvast en erg gemakkelijk in het onderhoud. Betoncoating zorgt ervoor dat u de komende jaren zonder problemen een prachtige vloer of wand heeft die wel tegen een stootje kan. Er zijn verschillende soorten betoncoating, maar de keuze is afhankelijk van de blootstelling aan schadelijke stoffen, de voorkeuren met betrekking tot het uiterlijk en de functie van het beton.

Moxilon Protect

Borèl levert Moxilon Protect als betoncoating. Dit product beschermt (licht)poreuze ondergronden, zoals beton, perfect tegen ongewenste invloeden van buiten. Deze betoncoating kan binnen en buiten worden gebruikt en is bovendien milieuvriendelijk. Daarnaast gaat betoncoating kalkuitbloei, mos- en algenvorming tegen en is het waterdamp doorlatend. Zo blijft de ruimte goed geventileerd.

Ten slotte heeft deze betoncoating ook anti-kleef eigenschappen waardoor vervelende kauwgomplekken niet of nauwelijks langdurig blijven zitten. Erg handig voor op voetgangerspaden bijvoorbeeld! Moxilon Protect is daardoor een multifunctioneel product en biedt op alle noodzakelijke gebieden een oplossing.

Betoncoating overal toepasbaar?

Op welke plek u ook kiest voor beton, met de betoncoating van Moxilon Protect zijn alle trappen, voetgangerszones, bedrijfsvloeren en woonvloeren uitstekend afgedekt. De Beton vloercoating verandert het uiterlijk van het beton niet, tenzij gewenst. Ook de samenstelling van het aanwezige mengsel beton wordt door de betoncoating niet gewijzigd.

Jarenlange ervaring met betoncoating

Door te beschermen, versterken en te kleuren ontstaat het gewenste resultaat. Jarenlange ervaring met betoncoating heeft geresulteerd in een perfect op de klant afgestemde levering van de diensten. Borèl produceert en levert Moxilon. In verschillende mixen en met verscheidene voordelen – per product verschillend – wordt er gekeken naar de ideale aanpak van de specifieke situatie waar betoncoating is gewenst.

Betoncoating van Verfmenger.com

Wanden en vloeren worden op de meest uiteenlopende locaties met Moxilon Protect voorzien van de mooiste betoncoating. Prachtig afgewerkt en met de nodige precisie ontstaat zo het mooiste resultaat. Betoncoating met Moxilon Protect geeft u de kans om op een aangename manier nog tot in de lengte van jaren te genieten van de prachtige vloer of wand die ondanks af en toe een ongelukje er prima uit blijft zien.

 

Share This:

Terug naar blogoverzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *