Disclaimer

Algemeen:

Deze webshop is een onderdeel van De Verfmenger VOF Voor vragen over deze webshop kun je het algemene telefoonnummer op deze site gebruiken. Wij staan je graag te woord. De reviews op deze website worden voor plaatsing eerst beoordeeld door Kiyoh en zullen dan geplaatst worden.

Aansprakelijkheid:

De inhoud van deze webshop is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, toch kan het voorkomen dat er bepaalde informatie niet juist is. Verfmenger.com is niet aansprakelijk voor kennelijke (type)fouten op de website. Mogelijke tik, druk en zetfouten zullen dan ook zo spoedig mogelijk worden aangepast. Het kan zijn dat een product extreem goedkoop of zelfs gratis op de website staat, dit is natuurlijk altijd een fout in het backend van de webshop of een tik fout van de webdesigner. Wij kunnen da ook ten altijd het bedrag achter claimen bij de klant. (dit is alleen als de prijs extreem afwijkt van de normale prijs)

Niets uit de tekst of grafische voorstelling(en) mag openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, verspreid of aan derden verstrekt, behoudens de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Verfmenger.com

De Verfmenger VOF
Heer Ivostraatje 42
8911 DZ Leeuwarden

T: 058 - 2152530 
E: info@verfmenger.com
W: www.verfmenger.com

Kvk nr: 70476411
BTW indentificatie nr: NL858334562B01
IBAN: NL 45 ABNA 0528 501631