Koopmans Perkoleum Grenen 217

Perkoleum is een hoogwaardige beits van topkwaliteit. Koopmans Perkoleum is misschien wel de meestverkochte beits van dit moment, waaronder Perkoleum Grenen 217. Niet alleen de kwaliteit is uitstekend, ook de prijs is altijd gunstig. Ga niet naar de bouwmarkten, Gamma Perkoleum of Praxis Perkoleum kost al snel het dubbele.

Perkoleum Koopmans Beter voor het miliieu?

Doordat het lijnolie is verwerkt in Koopmans Perkoleum is het product een stuk vriendelijker voor het milieu. Andere beitsverf heeft vaak het stofje alkyd verwerkt dit is veel schadelijker voor de schilder en het milieu.

Koopmans Beits in transparante kleuren kopen?

Koopmans Leverd de Perkoleum in zowel dekkende als transparante kleuren, producten geven eigenlijk altijd dezelfde bescherming voor uw tuinhout. Perkoleum is namelijk UV bestendig, hierdoor zal de levensduur van het tuinhuisje absoluut verlengen.

Welke Beist verkopt Koopmans nog meer naast Perkoleum?

Koopmans is de absolute specialist als het om Beitsverf gaat. Perkoleum is een product geschikt voor geschaaft hout, en lijkt behoorlijk op een aflak. Perkoleum geeft ook bijna de kwaliteit van een aflak.

Een ander hoogwaardig product van Koopmans is de Koopmans Ecoleum, dit is een beitsverf voor ruw hout. Koopmans Ecoleum is verkrijgbaar in Semi Transparante kleuren waaronder grenen 217 en teak. Bestverkochte Ecoleum is is natuurlijk zwart.