Bezig met laden...

Copenhagen kwast | Copenhagen Gold | Copenhagen Alkyd

Op voorraad
SKU
Copenhagen Gold zwarte haren
 6,51  7,26

Maat 08 = 16 mm doorsnede
Maat 10 = 20 mm doorsnede
Maat 12 = 23 mm doorsnede
Maat 14 = 26 mm doorsnede
Maat 16 = 29 mm doorsnede
Maat 18 = 33 mm doorsnede  
Maat 20 = 36 mm doorsnede

Copenhagen Gold kwast

Copenhagen kwast patentpunt rond is een kwast van chinees varkenshaar, chunking 90% tops. Deze ronde Copenhagenkwast is geschikt voor het schilderen met terpentine. Hier heeft u jaren lang plezier van. Geschikt verven en lakken die terpentine verdunbaar zijn. (alkyd). Hoe vaker je deze kwast gaat gebruiken hoe beter hij zal schilderen. Copenhagen kwasten moet je wel goed verzogen.

Copenhagen is niet voor niets al jaren lang een begrip onder de schilders. Deze kwast staat voor resultaat en kwaliteit. Copenhagen is niet voor niets onze bestverkochte kwast. Een heel goed alternatief is de Flesnburg kwast!!


Wat maakt de Copenhagen Gold zo bijzonder?

De Copenhagen Gold patentpuntkwast alkyd is een professionele kwast, gemaakt van zwart Chinees varkenshaar en uitermate geschikt voor verf op basis van oplosmiddelen. De bus is vermessingd en de kwast heeft een katoening woeling welke kan worden verwijderd wanneer de kwast stugger wordt door slijtage. Hierdoor blijft de kwast langer soepel. De kwast is 90% tops. De Copenhagen Gold patentpuntkwast alkyd is van zeer hoge kwaliteit en wordt al jaren gebruikt door zowel de professionele- als thuis schilder.


Welke kwast kan ik vergelijken met de Copenhagen Gold?

Wij hebben een vergelijkbare kwast aan de Copenhagen Gold kwast. Dit is de Flensburg Gold, deze kwast is uit dezelfde vezels en varkensharen opgebouwd als de Copenhagen Gold. Ook is de lengte en de hoeveelheid haren gelijk. Deze kwast is een stuk voordeliger maar kwalitatief zeker de moeite waard. 


Belangrijke punten Copenhagen Gold Kwast

  • Mooie opname en afgifte
  • Chinees varkenshaar
  • Lange levensduur
  • Alkyd
  • Strijkt soepel
  • Profesionele kwaliteit

Copenhagen Gold en Chinees varkenshaar

Een zeer belangrijk kwaliteitsaspect van de kwast wordt bepaald door de manier waarop de haren in de kwast worden gezet. Om de ronde vorm te maken in de punt van de kwast, worden de haren rond gezet in de bus. Hiervoor worden speciale mallen (kokers) gebruikt waarbij de haren op de kop erin worden gezet (dus met de wortels naar boven). Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de bles van de varkenshaar en wordt er voorkomen dat de waardevolle bles in het productieproces (gedeeltelijk) wordt afgeschoren. De Copenhagen kwast is de enige kwast, waarbij de haren aan hun uiteinde niet worden afgeschoren. De bles bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de mate van verfopname en –afgifte van de kwast tijdens het schilderen. De prettige eigenschap van varkenshaar is dat de bles tijdens gebruik steeds verder inslijt, waardoor de kwast eigenlijk steeds prettiger gaat schilderen.


Wil je meer te weten komen over Copenhagen kwasten of kwasten in het algemeen?

 

Copenhagen Gold bestaat al jaren en wordt elke keer weer verbeterd lees in de blog wat er zo goed is aan de Copenhagen Gold kwast.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze kwasten en rollers nog meer?

 

 

 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Copenhagen kwast | Copenhagen Gold | Copenhagen Alkyd
Uw waardering