Bezig met laden...

Copenhagen Nylonfroller | Copenhagen Nylon roller | Muurverf Roller

Op voorraad
SKU
Copnhagen Nylon Roller
 2,17  6,06

Copenhagen Nylonroller

Copenhagen Nylonroller is gemaakt voor de pro schilder. Deze Nylon roller geeft een uitzonderlijk strak resultaat door zijn zeer korte vacht (6 mm) Deze roller is uitermate geschikt voor epoxyverf of polyester verf. Ook kun je hier goed een betonverf mee aanbrengne. Wij hebben dit product in verschillende maten.. Wij hebben deze Nylon roller in 10 cm, 18 cm en in 25 cm. Let wel op voor elke maat is een andere beugel en bakje nodig!! Gebruik altijd een profesionele kwaliteit voor het juiste eindresultaat.


Wat maakt de Copenhagen Nylonroller zo bijzonder?

Deze roller is van extreem goede kwaliteit en geeft altijd het beste eindresultaat. De afwerking is strak!! De verfopname en afgifte is hierbij uitstekend!! Bespaar dus niet op je roller en pak de beste. Copenhagen Nylon roller. Speciaal voor 2 K vloerverf of extra strakke afwerking.


 

Belangrijke punten van de Copenhagen Nylon roller

  • Nylon vezel
  • Harde kern
  • Goede afgifte
  • Strak eindresultaat
  • 6 mm vachtdikte

Welke Roller kan ik vergelijken met de Copenhagen Nylonroller?

Wij hebben een vergelijkbare kwast aan de Copenhagen Nylonroller. Dit is ons eigen merk roller deze eigen merk nylonroller roller is uit dezelfde vezels opgebouwd als de Copenhagen Nylon roller. Ook is de lengte en de hoeveelheid vezels zijn nagenoeg gelijk. Deze roller is een stuk voordeliger maar kwalitatief zeker de moeite waard. Wij hebben uitstekende ervaringen met deze roller. 


Copenhagen vezels voor de Roller

Copenhagen heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de juiste vezels voor elke roller. Zo is de opname en afgefte heel erg belangrijk. Ook is het belangrijk dat de roller voor een langere periode meegaat. Ook heeft elke verf en ondergrond een andere roller en dus ook vezel nodig. Bijdeze roller is het belangrijk dat de opname en afgifte goed is. Ook staat deze vezel er om bekend om zijn gladde eindresultaat. Dit wordt vooral gebruikt op vloeren van 2 k verf of lak.


Wil je meer te weten komen over Copenhagen Rollers of Rollers in het algemeen?

 

Er zijn ontzetten veel roller, welke roller is geschikt voor jou project? Welk merk moet je bijvoorbeeld kiezen? Wij hebben een blog geschreven waar we alle voor en nadelen op een rijtje zetten. Ook geven we hierin handige tips!! Welke ondergrond heb ik? Wil je een strak resultaat of mag het wat ruwer zijn? Wil je weten hoe je een roller moet schoonmaken en bewaren? Lees dan verder in ons blog.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze rollers nog meer?

 

 

 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Copenhagen Nylonfroller | Copenhagen Nylon roller | Muurverf Roller
Uw waardering