Bezig met laden...

Copenhagen Polyamide Muurverfroller | 25 cm

Op voorraad
SKU
Copenhagen verfrol wit met blauwe streep DURE ROLLER 25 cm
 11,50  12,10

Copenhagen Polyamide muurverfroller

Voor de prof schilder Copenhagen Polyamide verfroller met flexibele kern. Goed te gebruiken op oneffen muur of oppervlakte. Polyamide, vachthoogte 18 mm. Met zeer goede verfopname en -afgifte. Geeft direct goede dekking bij ruwe ondergronden. O.a. voor muurverven. Uiterst geschikt voor Sikkens muurverf en Sigma muurverf. Voor een mooi strak en egaal eindresultaat. Met een vachthoogte van 15 mm krijgt u een super strakke muur. Wij hebben deze muurverf roller in 18 cm en in 25 cm. Let wel op voor elke maat is een andere beugel en bakje nodig!! 


Wat maakt de Copenhagen Polyamide muurverfroller zo bijzonder?

Deze roller is van extreem goede kwaliteit en geeft altijd het beste eindresultaat. De afwerking is strak!! De verfopname en afgifte is hierbij uitstekend!! Bespaar dus niet op je roller en pak de beste. Copenhagen polyamide muurverfroler.


Copenhagen Polyamide muurverfroller met Flexibele kern?

Doordat deze roller een flexibele kern heeft kan hij gemakkelijk oneffen oppervlaktes bereiken. Deze muurverfroller wordt dan ook vaak gebruikt bij buitenmuren of met gestucte muren.


Belangrijke punten van de Copenhagen Polyamide muurverfroller

  • Uitstekende opname
  • Flexibele kern
  • Goede afgifte
  • Ruw eindresultaat
  • 18 mm vachtdikte

Welke Roller kan ik vergelijken met de Copenhagen Polyamide muurverfroller?

Wij hebben een vergelijkbare kwast aan de Copenhagen Polyamide muurverfroller. Dit is ons eigen merk roller deze eigen merk polyamide roller is uit dezelfde vezels opgebouwd als de Copenhagen polyamide roller. Ook is de lengte en de hoeveelheid vezels zijn nagenoeg gelijk. Deze roller is een stuk voordeliger maar kwalitatief zeker de moeite waard. Wij hebben uitstekende ervaringen met deze roller.


Copenhagen vezels voor de Roller

Copenhagen heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de juiste vezels voor elke roller. Zo is de opname en afgefte heel erg belangrijk. Ook is het belangrijk dat de roller voor een langere periode meegaat. Ook heeft elke verf en ondergrond een andere roller en dus ook vezel nodig. Bijdeze roller is het belangrijk dat de opname en afgifte goed is. Ook staat deze vezel er om bekend om zijn ruwe eindresultaat. Dit wordt vooral gebruikt op buitenmuren, maar kan natuurlijk ook voor binnen.


Wil je meer te weten komen over Copenhagen Muurverf Rollers of Muurverf Rollers in het algemeen?

 

Er zijn ontzetten veel roller, welke roller is geschikt voor jou project? Welk merk moet je bijvoorbeeld kiezen? Wij hebben een blog geschreven waar we alle voor en nadelen op een rijtje zetten. Ook geven we hierin handige tips!! Welke ondergrond heb ik? Wil je een strak resultaat of mag het wat ruwer zijn? Wil je weten hoe je een roller moet schoonmaken en bewaren? Lees dan verder in ons blog.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze rollers nog meer?

 

 

 
Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Toepassing Huis Wand, Plafond, Gevel
Ondergrond Beton, Steen, Gips
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Copenhagen Polyamide Muurverfroller | 25 cm
Uw waardering