Bezig met laden...

Copenhagen Prof synthetische kwast | Copenhagen ACRYL

Op voorraad
SKU
Copenhagen prof Synthetisch (WIT) Watergedragen SYNTHETISCH
 6,66  9,96

Maat 08 = 16 mm doorsnede
Maat 10 = 20 mm doorsnede
Maat 12 = 23 mm doorsnede
Maat 14 = 26 mm doorsnede
Maat 16 = 29 mm doorsnede
Maat 18 = 33 mm doorsnede  
Maat 20 = 36 mm doorsnede

Copenhagen Prof synthetische Acryl kwast

Patentpuntkwast met gewaxte steel en haren uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels vormen een kunstmatige bles en zijn zacht aan de bovenkant. De veerkracht komt overeen met die van varkensharen. Omdat de haren al bol zijn gezet, is de kwast geschikt voor besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken, zoals kozijnen en randen. Geschikt voor watergedragen verven en VOC-arme lakken.

De kwast voor de vak schilder. Hiermee kun je zonder probleem elke watergedragen verf aanbrengen op elk oppervlak. 

Copenhagen is niet voor niets al jaren lang een begrip onder de schilders. Deze kwast staat voor resultaat en kwaliteit. Copenhagen is niet voor niets onze bestverkochte kwast. Een heel goed alternatief is de Flesnburg kwast!! Deze is meer een alround kwast geschikt voor alkyd en acryl verf.

Wat maakt de Copenhagen prof synthetische kwast zo bijzonder?

De Copenhagen Prof acryl synthetisch kwast is een begrip onder de schilders. Natuurlijk hebben wij producten die vrijwel gelijk zijn aan deze kwast maar de meeste schilders kiezen toch voor de naam Copenhagen Prof 


Belangrijke punten Copenhagen Prof Synthetische Kwast

  • Mooie opname en afgifte
  • Synthethische vezel
  • Extreem duurzaam
  • Nog langere levensduur
  • Acryl
  • Strijkt soepel
  • Profesionele kwaliteit

Welke kwast kan ik vergelijken met de Copenhagen Prof Synthetisch?

Copenhagen synthetisch heeft een vergelijkbare kwast. Dit is de Flensburg Platinum, deze kwast is uit dezelfde vezels opgebouwd als de Copenhagen Prof. Natuurlijk is er een prijsverschil. De kwaliteidsverschillen zijn alleen nihiel. 


Copenhagen Prof kwast Synthetische vezel

Copenhagen introduceert de nieuwe Copenhagen Prof synthetische kwast acryl. Door jarenlang onderzoek zijn wij er in geslaagd om de ideale handgemaakte professionele patentpuntkwast met gewaxte steel te vervaardigen waarvan de haren bestaan uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels vormen gezamenlijk een kunstmatige bles en zijn derhalve zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De haren zijn reeds bolgezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakten zoals o.a. kozijnen en randen. Met deze kwast waarborgen wij de kwaliteit die u gewend bent van onze Copenhagen kwasten.

Deze synthetische kwast is uitermate geschikt voor watergedragen verven. U zult ontdekken dat de kwast een streeploos eindresultaat geeft vergelijkbaar met onze Copenhagen Marine kwast voorzien van wit varkenshaar. De vezels zorgen voor een gecontroleerde afgifte van de verf zonder indroging van de verf in de vezels. De vezels sluiten zich mooi in de verf ook als ze na gebruik in het water worden bewaard en gaan niet “tulpen”, dat is het zogenaamde wijd staan wat bij varkensharen kwasten gebeurt als ze in het water worden bewaard.

Momenteel is de synthetische kwast verkrijgbaar in alle maten patentpuntkwasten en platte kwasten. Ter bescherming van de vezel zijn de haren niet voorzien van een krimp die door verhitting aangebracht wordt en hierdoor de vezel kan aantasten maar is elke kwast voorzien van een speciaal hoesje welke herplaatsbaar is.


Wil je meer te weten komen over Copenhagen kwasten of kwasten in het algemeen?

 

Kom nu nog meer over kwasten te weten en over Copenhagen in het bijzonder. Wat zijn de verschillen met onseigen merk? Lees de Blog

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze kwasten en rollers nog meer?

 

 

 
  •  
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Copenhagen Prof synthetische kwast | Copenhagen ACRYL
Uw waardering