Anza Kwasten en rollers Anza Non paint  

Anza is een absoluut topmerk als het om schilders materialen gaat, naast anza zijn er natuurlijk nog een aantal topmerken welke aan deze zeer hoge eigenschappen voldoen. 

Anza Schildersmateriaal 

Anza is een grote speler als het gaat om schilders materiaal. ANZA leverd altijd hoogwaardige non paint kwaliteits producten voor de professional. Als schilder wil je niet anders dan de non paintvan ANZA

Anza schildersmateriaal

Schilders materiaal van ANZA staat voor de juiste kwaliteit. Bestel nu Anza schildersmateriaal

Anza goedkoop kopen?

Wij verkopen het volledige Anza assortiment voor de beste online prijzen. Anza voordelig online bestellen? Geen probleem.

Anza dealer

Wij zijn officieel ANZA dealer, hiermee ben je altijd zeker van het jusite advies van producten. ANZA koop je bij de Anza dealer!!

Anza Historie

Anza is een merk welke iedereen in de schilderswereld wel kent, maar waar komt ANZA eigenlijsk vandaan? Wat is de historie achter het merk? ANZA Verimex is het resultaat van een 15 jaar lange en succesvolle samenwerking van een Belgische fabrikant voor hoogwaardige professionele 
verfkwasten (PGZ International) met de Scandinavische marktleider in professionele schildersgereedschappen Anza.

De Zweedse drang naar innovatie 
gekoppeld aan de lokale expertise, zowel op vlak van de productie als de commercialisering ervan, maken ons marktleider in de Benelux.

Waarom is ANZA zo goed?

Anza wil aan de hand van Zweeds design de schilder op een zo efficiënt mogelijke manier naar het gewenste resultaat leiden. Anza blijft steeds het verfgereedschap innoveren zodat de schilders op een zo snel mogelijke manier te werk kunnen gaan.  Vier kernwaarden bepalen ons werk: kwaliteit, functionaliteit, ergonomie en design. Of voor degenen onder ons die meer praktisch zijn: duurzaamheid, effectiviteit, grip en vorm.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren