Staalmeester non paint schildersmateriaal

Staalmeester topmerk in de schilderswereld, staalmeester wordt meestal gebruikt door schilders en vakmannen. Staalmeester is dan ook een professioneel schildersmerk.

Historie staalmeester

KWASTENMAKERS MET LIEFDE VOOR HET SCHILDERSAMBACHT!

Staalmeester staat al ruim 70 jaar bekend om haar vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht. Onze handgemaakte kwasten maken wij met liefde én de beste materialen. Daarom vinden onze kwasten hun weg naar serieuze schilders overal ter wereld. Door intensief met schilders samen te werken en goed naar hun wensen te luisteren blijven wij innoveren om de schilder een mooi stuk vakgereedschap te kunnen bieden. Zo was Staalmeester het eerste merk in Nederland die een kwast introduceerde welke een goede oplossing bood voor van de nieuwe generatie oplosmiddelhoudende (Low VOC) lakken

Welke producten leverd staalmeester?

  • Wij hebben professionele kwasten voor de meest voorkomende verfsoorten:
  • Varkensharen kwasten voor traditonele oplosmiddelhoudende/synthetische verf.
  • Kwasten met een ideale mix van polyester- en varkenshaar ontwikkeld voor watergedragen verf.
  • 100% synthetische kwasten, onze nieuwe Pro-Hybrid series. Dé allround kwast speciaal voor watergedragen én synthetische verf.

Wat leverd staalmeester naast kwasten nog meer?

Staalmeester leverd naast professionele kwasten ook rollers en andere nonpaint producten. Staalmeester leverd alles wat een schilder nodig heeft voor een professionele schildersklus.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren