Bezig met laden...

Glasvezellijm Professional | Renovlies Lijm| Relius

Op voorraad
SKU
Glasvezelbehanglijm van RELIUS met RODE deksel
 17,32  37,52

Glasvezellijm van Relius is de juiste keus voor een optimaal resultaat. Glasvezellijm is transparant hierdoor krijg je geen vervelende vlekken en zal uitstekend hechten. Relius glasvezellijm is ook geschikt als Renovlieslijm.

Glasvezellijm van het topmerk Rellius

Profesionele glasvezellijm Deze glasvezelbehanglijm hecht goed op steen, beton, pleisterwerk, gips en houten platen. U dient de lijm onverdund op de wanden te rollen. Wij adviseren om de glasvliesbehanglijm ruim aan te brengen. Het verbruik is ongeveer 40 m2 per 10 liter/KG, afhankelijk van ondergrond. Kijk voor de scherpste prijzen van deze glasvezellijm bij de staffelprijzen. Renovlies lijm is eigenlijks hetzelfde als glasvezellijm, natuurlijk is onze lijm van de beste kwaliteit.


Waarom glasvezelbehang en Lijm van Verfmenger.com?

Naast dat wij supersnel leveren en ook nog eens super voordelig zijn. Kun je er bij ons ook altijd vanuitgaan dat wij professionele producten verkopen, zowel de glasvezel als de lijm is niet te vergelijken met wat de bouwmarkt verkoopt.

Belangrijke punten glasvezellijm

  • Goede hechting
  • 40 tot 45 m2 per 10 kg
  • Direct te gebruiken (niet verdunnen)
  • Profesionele kwaliteit

Andere voordelen glasweefselbehang

Glasvezelbehang is daarnaast brandvertragend omdat het (bijna) niet wil branden. 1 van de mooiste aspecten van glasvezelbehang is de structuur. Veel mensen denken dat die structuur verloren gaat wanneer je hier overheen verft. Onzin! Je kan vrijwel iedere soort verf gebruiken in combinatie met glasvezelbehang. Glasweefselbehang staat er om bekend dat het zeer stootvast is, dit voorkomt dat stucwerk wat onder het glasvezelbehang zit niet kapot gaat. Er zijn varianten van glasvezelbehang op de markt die geluidsdempend zijn. Deze soorten behang zijn iets dikker maar geven een prima isolatie. En last but not least: Als je glasweefselbehang voornamelijk gebruikt om de achterliggende muur (het stucwerk) te verstevigen dan is het prettig om te weten dat je over glasweefselbehang heen kunt behangen.

Afwerken van glasvezelbehang

Dit is het punt waar je de fantasie op de vrije loop kunt laten. Glasvezelbehang is voor vrijwel alles geschikt. Als je tevreden bent over de kleur, laat het dan lekker zitten. Je kan het eventueel een andere kleur schilderen. Het is ook mogelijk om net zo lang door te verven tot de structuur van het glasvezelbehang niet meer te zien is. Je moet een laag of 15 schilderen voordat je de structuur niet meer waarneemt. Neem altijd een goede latex verf om het behang te overschilderen. Latex verf is in vrijwel alle denkbare kleuren beschikbaar, en bij sommige bouwmarkten kan je kleuren speciaal laten mengen. 1 keer overschilderen is vaak niet dekkend, neem daarom altijd voldoende verf om het glasvezelbehang minimaal twee keer te overschilderen. Het is ook mogelijk om weer over het net geplakte behang heen te behangen met ‘gewoon’ behang van papier.

 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glasvezellijm Professional | Renovlies Lijm| Relius
Uw waardering