Hydrant Interieur vernis | Hydrant bootlak

Op voorraad
SKU
Hydrant vernis
 22,68

Hydrant Interieur Vernis 0.75

Hydrant Bootlak Satin is speciaal ontwikkeld voor het blank afwerken van vrijwel elke houtsoort. Door de specifieke samenstelling van de polyurethaan versterkte alkydhars combinatie is een hoge mechanische belastbaarheid gecombineerd met een zeer makkelijke verwerking en een uitstekende vloeiing. 

Hydrant Bootlak Satin heeft een mooie egale halfglans uitstraling. Naast een goede krasvastheid is Hydrant Bootlak Satin ook bestand tegen de meest voorkomende huishoudchemicaliën en alcoholhoudende dranken. Door deze eigenschappen is Hydrant Bootlak Satin bijzonder
geschikt als afwerking op tafels en barbladen maar ook op bijvoorbeeld de houten leuningen van een stoel of een (hard)houten trap.

Niet alleen in de boot maar ook in huis is dit poduct uitstekend te gebruiken. Door zijn mooie zijdeglans komt deze vernis uitstekend tot zijn recht. Doordat deze lak slijt en krasvast is kan hij natuurlijk tegen een stootje.

Het verbruik is ongeveer 14m² per liter.


Hydrant dealer

Wij zijn officieel Hydrant dealer. Hierdoor kunnen wij snel leveren, en heben wij bijna alle Hydrant bootlak producten. Hydrant bootverf is een profesioneel product speciaal gemaakt voor de boot.


Welke Hydrant bootlakken worden het meest besteld?


Hoe kan ik de Hydrant het beste aanbrengen?

Hydrant Bootlak verf  kun je op twee manieren aanbrengen, met een profesionele kwast of met een profesionele roller. Voor de grotere opervlaktes advisren wij de roller.  Het voordeel van de kwast is dat de verf er hierdoor wat diker op zal komen. Ook kun je preciezer werken met een kwast. Met een kwast is het ook makkelijker om op moeilijke plekken te komen. Heb je handige tips nodig voor het aanbrengen van de Hydrant Bootlak? Kijk dan bij onze handige tips. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor het juiste advies.


Handige punten over de Hydrant Vernis

  • Goed vloeing
  • Alkyd basis
  • De juiste bescherming voor de Boot
  • Zijdeglans vernis
  • Slijt en krasvast
  • Makkelijk te verwerken
  • Profesionele verf

Wat leveren wij naast onze Hydrant Bootlakken nog meer?


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hydrant Interieur vernis | Hydrant bootlak
Uw waardering