Bezig met laden...

Hydrant Staal Primer | Hydrant Bootlak

Niet op voorraad
SKU
Hydrant staal primer

Hydrant Staal Primer  0.75

Hydrant Staal Primer is een soepel verwerkbare grondlak met een goede vloeiing. 

Om de werking van de ondergrond voldoende te kunnen volgen worden hoge eisen gesteld aan hechting en elasticiteit van een primer. De elasticiteit van Hydrant Primer is daarom zo ingesteld, dat er altijd een optimale hechting met de ondergrond aanwezig is. 

Tevens zorgen deze eigenschappen er voor dat de laatste laag, de aflak, ook feilloos zijn werk kan doen, namelijk duurzaam beschermen. Ook gedurende een langere periode zonder die aflak zorgt Hydrant staal Primer ervoor, dat de bescherming optimaal is. Na het aanbrengen van de Staal Primer kun je met elk product aflakken. De hechting is nu optimaal!!


Hydrant dealer

Wij zijn officieel Hydrant dealer. Hierdoor kunnen wij snel leveren, en heben wij bijna alle Hydrant bootlak producten. Hydrant bootverf is een profesioneel product speciaal gemaakt voor de boot.


Welke Hydrant bootlakken worden het meest besteld?


Hoe kan ik de Hydrant het beste aanbrengen?

Hydrant Primer 2 Componenten kun je op twee manieren aanbrengen, met een profesionele kwast of met een profesionele roller. Voor de grotere opervlaktes advisren wij de roller.  Het voordeel van de kwast is dat de verf er hierdoor wat diker op zal komen. Ook kun je preciezer werken met een kwast. Met een kwast is het ook makkelijker om op moeilijke plekken te komen. Heb je handige tips nodig voor het aanbrengen van de Hydrant Bootlak? Kijk dan bij onze handige tips. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor het juiste advies.


Handige punten over de Hydrant Primer

  • Uitstekende Hechting
  • Makkelijk te verwerken
  • Alkyd basis
  • Hechting op staal
  • De juiste bescherming voor de Boot
  • Profesionele verf

Wat leveren wij naast onze Hydrant Bootlakken nog meer?

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hydrant Staal Primer | Hydrant Bootlak
Uw waardering