Klantwaarderingen

Keurig geholpen
Vandaag voor de tweede keer verf besteld bij verfmenger.com. vanochtend om 09:30 besteld en vanavond om 17:45 al thuis afgeleverd. Ik had Ammoniak er bij besteld, dit was waarschijnlijk niet leverbaar en daarom €2,- op een blok geplakt met de tekst "ammoniak ontbreekt". Keurig gedaan aangezien de ammoniak maar €1,59 was. Topzaak en ga hier zeker vaker bestellen.
Gemiddelde waardering:

Arnold Emmen 18:00:56 08-10-2017
Snelle levering goed advies
Van de week even gebelt had wat vragen over het schilderen van trespa. Ik kreeg een zeer goed advies waarna ik de bestelling geplaats heb. Al met al Zeer klant vriendelijk goed advies en een ongelofelijk snelle levering top bedrijf en zeer scherpe prijzen. Echt een aanrader
Gemiddelde waardering:

Kauwenbergh Tiel 10:04:26 07-04-2017
Wijzonol

Overzichtelijke website en snelle levering, prima

Gemiddelde waardering:

Hotel-Pension Oud v.o.f. / C.J.T. Brouwer 9164 KB / 24 15:31:32 04-01-2017
Spuiten van mijn plafonds en wanden

heel mooi gedaan, ik ben zeer tevreden met het resultaat

Gemiddelde waardering:

Gerard Blijleven Den Haag 12:10:57 03-26-2017
Verf

Bedankt voor de snelle levering en goede service, heel tevreden

Gemiddelde waardering:

Jean Versool Nederhorst ten Berg 14:21:05 03-21-2017
Wijzonol Auqa Hoogglans verf

Hartelijk dank Verfmenger team, overzichtelijk en duidelijke website, goed bereikbaar en maken zeker waar wat er afgesproken is. Jammer is dat de verpakking lichtelijk beschadigd was, inhoud van de doos was wel oke.

 

Antwoord De Verfmenger

Beste Ferry, altijd vervelend! Ook voor ons dat dit soort dingen soms wel eens gebeuren, gelukkig hebben we heel weinig klachten over onze transporteurs. Maar ondanks de verpakking toch 5 sterren, dank je wel.

Gemiddelde waardering:

Ferry van Rijn Apeldoorn 15:57:13 02-07-2017
Bestelling en levering
Bestelling simpel via duidelijke website en levering supersnel. Blikken zeer goed verpakt, ben erg tevreden.
Gemiddelde waardering:

Ellen Bergen nh 20:22:57 10-03-2016
Bestelling
Op de site staat: Voor 10.00 besteld, dezelfde dag in huis. Ik dacht: ja, ja, dat moet ik nog maar zien. En inderdaad keurig dezelfde dag geleverd. Helemaal top. Super. En nog goedkoop ook. Hartstikke bedankt!
Gemiddelde waardering:

Jan van Vuren Oterleek 22:29:09 08-30-2016
klantwaardering
zondagavond mengverf besteld, maandagmiddag om 15:00 uur super verpakt bezorgd, mijn complimenten!
Gemiddelde waardering:

Jan Bernards Maasbracht 14:45:34 08-30-2016
zeer snelle en correcte levering
zaterdag om 11:00 verf bestel. Zelfde avond om 20:00 geleverd!! Op kleur gemaakt, TOP en dat voor een prijs die je vrijwel nergens anders zult vinden.
Gemiddelde waardering:

Leo Roosendaal 10:44:34 08-21-2016
Levering

Goede levering Aardige klantenservice (ook op zondag) Alles netjes verpakt. Dikke voldoende

Gemiddelde waardering:

Marcel Amsterdam 17:57:23 08-06-2016

Bestelde product bleek langere levertijd te hebben. Als oplossing een duurdere variant gekregen en gewoon binnen 1 dag afgeleverd. Top service. Absoluut een aanrader!

Gemiddelde waardering:

Glenn 10:36:25 08-04-2016
Sigma latex

Wij hebben de latex ontvangen en was keurig verpakt maar mijn pakketpost kwam een dag later dan was was gepland het werd wel keurig aangegeven dat het die dag niet bezorgt kon worden maar een dag later. Verder ben ik keurig geholpen want ik had een paar vragen en die werden opgelost.

Gemiddelde waardering:

S.Braanker-Boulogne Driebergen-Rijsenburg 16:36:25 07-23-2016
Goed geregeld dat shoppen bij De Verfmenger

Na jullie op tv te hebben gezien bij RTL4 klusbrigade, werd ik getriggerd om eens jullie site te bekijken, maar wat schepte mij verbazing toen ik keek die bijzonder lage prijzen.  Heb zelf 2 emmers Sigmacryl ral 9010 besteld bij jullie en inderdaad zoals gezegd op tijd en netjes geleverd.

Gemiddelde waardering:

Silvia Claus zuidwolde 16:34:38 07-22-2016
Belachelijk, dit verwacht je niet!

Belachelijk, de dienstverlening van De Verfmengerl! Ik was al een beetje huiverig want ik kon nergens goede reviews vinden maar ook geen slechte dus toch maar geprobeerd, de prijzen zijn de laagste van NL. Op donderdagmiddag een bestelling gedaan van 8 potten verf. Op de site word beloofd dat bij bestelling voor 11:00, de verf de volgende dag wordt bezorgd, dus ik had er al een beetje rekening mee gehouden dat ik vrijdagmiddag nog lekker vrij was, barbequen, spelen met de kinderen etc en dat ik zaterdags aan het werk kon. Wat schets mijn verbazing.... vrijdagochtend om 9:20 staat de pakketdienst voor de deur. Weg vrije middag, ik moest van de vrouw direct aan de slag. Belachelijk! Kortom: Belachelijk lage prijzen Belachelijk snelle levertijd

Gemiddelde waardering:

Hans HOOGEVEEN 09:29:11 08-21-2015
Snel geleverd
Wij hebben de verf besteld en was volgende dag al binnen. Precies de juiste verf en veel goedkoper dan bij andere. Top!
Gemiddelde waardering:

L. Nijkerk 09:28:42 06-22-2015
Klantwaardering

Positief: Goede website, Verbeterpunten. Doorlooptijd is lang: op donderdag besteld en op dinsdag geleverd (bij meeste webshops is voor 22.00, besteld de volgende dag geleverd) Vorige keer 1 blik 'slechte' verf: er zat en dikke aangekoekte laag op de bodem. Ik prober het n

 

Reactie De Verfmenger

Beste FGJ Willems, Uw heeft op donderdag na 11.00 uur bij ons besteld, wat inhoud dat u nooit vrijdags al uw verf geleverd kan krijgen. Ook is er volgens ons systeem Maandag een aflevering geweest, maar men trof niemand thuis. We begrijpen uiteraard wel dat u niet zo tevreden bent want het ook op Zaterdag afgeleverd kunnen worden, waarom dit niet is gebeurd heb ik echter geen goed antwoord op, ook bij post nl kunnen ze dit niet verklaren. Ondanks uw enige ontrvedenheid hopen wij toch u de volgende keer weer te mogen bedienen, maar dan naar 100% tevredenheid.

Gemiddelde waardering:

wijchen 07:25:54 06-10-2015
Bestelling verf
De bestelde verf werd in de juiste aantallen en kleur binnen de gestelde tijd geleverd
Gemiddelde waardering:

H.C. van der Burg Harderwijk 19:48:52 04-28-2015
aankoop verf
Ik kan niets anders zeggen dan een top webwinkel. Voordelig en klantvriendelijk, een duidelijke website. Omdat ik mijn kleurnummers niet kon vinden, hek ik even gebeld en ben tip top te woor-d gestaan: bij twijfel zouden ze altijd contact met me opnemen. Mijn volgende aankopen zullen zeer waarschijnlijk weer hier gebeuren (tuurlijk na vergelijking met andere sites).
Gemiddelde waardering:

Freddy van den Heuvel Heeswijk 00:35:18 09-05-2014
Snel en goedkoop verf kopen.
Op internet gezocht en uiteindelijk hier mijn muurverf gekocht. Gemakkelijk, snel, thuis gebracht en scherp in prijs.
Gemiddelde waardering:

Ed Agter Heerhugowaard 18:43:01 08-21-2014
Boonstoppel verf
Zeer snelle levering, netjes verpakt
Gemiddelde waardering:

Arie Hippolytushoef 21:17:59 07-09-2014
Post.nl
hallo caroline, bij deze wil ik u een compliment maken voor de snelle reactie op mijn e-mail; post.nl kan nog heel wat van jullie leren wat betreft klantvriendelijkheid ! nogmaals hartelijk dank. met vriendelijke groet, cees van der drift
Gemiddelde waardering:

Cees van der drift 10:27:42 06-27-2014
Snelle levering van de juiste producten; geheel conform de belofte:" Op werkdagen voor 11:00 besteld, morgen in huis"
Gemiddelde waardering:

22:37:22 06-05-2014
bestelling van verf
verf besteld en mooi volgens afspraak geleverd, ik ben zeer tevreden
Gemiddelde waardering:

john oosterhout[nb] 16:31:13 05-29-2014
Verf bestelling
Uitstekende Verfshop, allemaal heel goed geregeld. Heb ook wel anders meegemaakt.
Gemiddelde waardering:

Josje Willems Uden 12:03:57 05-21-2014
Wijzonol blauw 1930
Ik ben heel goed geholpen en heb de goede verf gekregen blauw 1930 De verkeerde verf 9130 is gisteren op de post gegaan vr groet CO KUIPER
Gemiddelde waardering:

Jacobus Kuiper Lelystad 8232 JA 08:22:45 05-21-2014
Klantwaardering
Snel en correct
Gemiddelde waardering:

John van Loosen Nootdorp 10:28:36 05-17-2014
Bestelling verf
Goed geholpen en keurig geleverd
Gemiddelde waardering:

Frida Zeldenthuis Amersfoort 16:38:59 05-12-2014
aankoop
Prima advies en verdere aankoop
Gemiddelde waardering:

RN van Deudekom Schiedam 12:58:24 05-12-2014
Klantwaardering
Ik geef jullie een 10. Goede snelle service. Helemaal top.
Gemiddelde waardering:

Barbara Bremer Vught 19:51:15 05-08-2014
bestelling sigma Amarol Rapid
Iedereen maakt fouten, maar keurig opgelost
Gemiddelde waardering:

N Jonkers Nieuwegein 17:58:23 05-07-2014
Sigma s2u gloss 9010
Bedankt voor de 4 x een liter verf, goed op tijd bezorgt en onwijs goedkoop ook nog
Gemiddelde waardering:

Jos - Vlissingen 15:51:50 05-06-2014
Wijzotex mat besteld
Prima levering
Gemiddelde waardering:

John Mak Vierhouten 14:39:22 05-01-2014
Sigma Allure gloss
op tijd geleverd zoals verwacht, goed geholpen met verfadvies, kundig en vriendelijk personeel
Gemiddelde waardering:

Jan Spierdijk 15:17:44 04-30-2014
derde bestelling Sigma
Ik heb nu inmiddels 3 keer bij jullie besteld , ieder bestelling was precies op tijd geleverd, DANK
Gemiddelde waardering:

G.Thijssen Aalsmeer 12:20:52 04-30-2014
Reclamatie
Op mijn telefoontje dat de zending niet compleet was , werdt zeer attent gereageerd met een goed antwoord en oplossing hiervan.
Gemiddelde waardering:

G. Peters Hilvarenbeek 13:03:08 04-28-2014
Wijzonol lbh silicon alkyd
Bedankt voor de snelle levering, helemaal goed zo
Gemiddelde waardering:

John Boendemaker Vleuten 10:21:21 04-07-2014
Wijzotex mat

Ik stond verbaast van de ongelooflijk lage prijs voor 10 liter Wijzotex , geweldig resultaat mee geboekt en dat terwijl ik 2 linker handen heb

Gemiddelde waardering:

Kees den Burg 15:40:05 03-27-2014
Plafond laten spuiten
Bedankt voor de uitstekende kwaliteit, veel mooier geworden dan verwacht. Spuiten in plaats van rollen kan ik iedereen aanbevelen
Gemiddelde waardering:

Rob Zwanenburg 14:25:36 03-26-2014
potjes verf
VOLGENDE DAG OP TIJD AAN HUIS BEZORGD.TOP
Gemiddelde waardering:

Erno Purmerend 10:19:16 03-17-2014
Top gedaan mannen

Beste Verfmenger totaal team, ik heb mijn huis door jullie laten schilderen en het is helemaal top gedaan, net personeel en schone werkers, als het weer geschilderd moet worden kom ik zeker terug. Bedankt mannen !!!

Gemiddelde waardering:

Karin Verhoeve Boxtel 19:28:25 10-10-2013
Echte Aanrader

Met dank voor de snelle levering, precies zoals afgesproken. jullie zijn echt een aanrader.

Gemiddelde waardering:

Henk Maan Wormerveer 10:35:47 10-07-2013
Een zeer tevreden schilder

Op uw advies heb ik Wijzotex extra mat besteld voor een grote binnenklus, bijzonder tevreden mee. Het enige jammerlijke is dat ik soms wordt verplicht (bestek) een ander merk te kiezen dan wat jullie leveren. Ik heb begrepen dat er waarschijnlijk een uitbreiding komt in merken. Mijn voorkeur gaat ook uit naar Wijzonol, toch altijd iets voordeliger en zelf vind ik de kwaliteit minimaal gelijk aan de andere bekende Top merken. Bedankt nogmaals en ik kom zeker opnieuw bij jullie bestellen. Jullie zijn echt heel voordelig !! Ik heb me tevens ook ingeschreven bij het Verfmenger totaal team als Vakschilder.

Gemiddelde waardering:

Carl Bergies Purmerend 15:46:05 08-11-2013
Bedankt Verfmenger.com

Snelle levering en top kwaliteit verf. Erg tevreden! Ik vind jullie site overzichtelijk en makkelijk

Gemiddelde waardering:

Roy de Wit Leimuiden 09:50:55 07-07-2013
Kleurenkiezer

Super gemakkelijk lekker thuis de juiste kleur uitkiezen, mooi en lekker makkelijk systeem, ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en familie

Gemiddelde waardering:

Kees ter Borg Broek in Waterland 16:07:03 04-06-2013