Bezig met laden...

Koopmans Acrylmat Super

Op voorraad
SKU
Koopmans Acrylmat Super
 48,10  67,82

Maximaal 255 tekens

Koopmans Acrylmat Super

Koopmans Acrylmat Super is het neusje van de zalm als we het hebben over muurverf. Dit product is met gemak te vergelijken met de topproducten van Sikkens muurverf en Sigma muurverf. Koopmans Acrylmat Super is zowel geschikt voor binnen als buiten hierdoor is hij heel erg breed inzetbaar, misschien is zijn belangrijkste eigenschap wel dat hij zeer schrobvast is en zeker tegen een stootje kan. Voor het aanbrengen van deze super muurverf gebruiken we een profesionele roller. Wil je verder kijken in onze webshop bij de andere Koopmans verfproducten? Wij kunnen een heel verhaal over deze muurverf plaatsen maar kwaliteit spreekt voor zich zelf!! Koopmans Acrylmat Super voor binnen of buiten bestellen? Koopmans Acrylmat Super is de topmuurverf van Koopmans.

Belangrijke punten Koopmans Acrylaatmat Super

  • Hoge dekkeracht
  • Binnen
  • Buiten
  • Schrobvast
  • Uitstekend reinigbaar
  • Muur en plavond
  • Profesionele kwaliteit

Koopmans Acrylmat Super dealer.

Met onze nieuwe verfmengmachine mengen wij elke mogelijke kleur voor je in deze exteeem goede muurverf. Koopmans Acrylmat Super koop je altijd bij de Koopmans dealer. Koopmans Acrylmat Super online bestellen? Koopmans Acrylmat Super afhalen in onze winkel in Leeuwarden.

Wilt u meer te weten te komen over het merk Koopmans? Of over Koopmans muurverf?

Muurverf is er in zoveel soorten voor binnen en buiten. Wij zijn nu de belangrijke punten? Lees in de blog de verschillen in muurverf en merken.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button

 

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Mat
Dekklasse 1
Schrobklasse 1
Toepassing Huis Wand, Plafond, Gevel
Ondergrond Beton, Steen, Gips
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koopmans Acrylmat Super
Uw waardering