Bezig met laden...

Koopmans Ecoleum 2.5 L| Koopmans Beits | Ecoleum kleuren

Op voorraad
SKU
Koopmans Ecoleum
 34,24  54,84

Koopmans Ecoleum Beits op basis van lijnolie

Koopmans Ecoleum 2.5 L

Koopmans Ecoleum is uiterst geschikt op ruw hout. Koopmans Ecoleum impregneet het hout en geeft hier kleur aan. Koopamns Ecoleum is mileuvriendelijk. Dit product kun je aanbrengen met een profesionele kwast of roller. Ook kunnen wij dit product in bijna elke kleur voor u mengen. Wilt u meer info over onze andere Koopmans verfproducten? Kijk dan hier. Heeft u handige schilders tips nodig? Dan kunt u natuurlijk terecht bij onze tips. Zorg ervoor dat je een tot twee lagen aanbrnengt voordat de palen de grond ingaan. Koopmans Ecoleum zwart is bij ons de bestverkochte kleur. Koopmans ecoleum zwart is een mooie kleur voor op een tuinhuisje of schutting.


Belangrijke punten Koopmans Ecoleum

  • Grond en aflak in een
  • Mileu vriendelijk
  • 20 Liter extra voordelig
  • Weersbestendig
  • Goedvullend
  • Transparant
  • Profesionele kwaliteit

Koopmans Ecoleum 20 Liter zwart best verkocht.

Koopmans Ecoleum is met recht een bestseller te noemen. Wij hebben de verkoop van dit product drastisch zijn steigen de afgelopen 3 jaar. Dit komt nartuurlijk doordat het product van goede kwaliteit is maar ook doordat hij miljeu vriendelijk is.


Koopmans Ecoleum Hout

Koopmans Ecoleum is uiterst geschikt voor ruw hout. Koopmans Ecoleum zal het hout impregneren en hierdoor de juiste bescherming bieden. Kies je voor Ecoleum dan kies je voor een miljeu vriendelijke impregneermiddel. Wij hebben Koopmans Ecoleum in verschillende kleuren. Bij ons is de Ecoleum Zwart de bestverkochet kleur.


Koopmans verf dealer.

Wij beschikken over een koopmans verfmengmachine. Hiermee kunnen wij bijna elke kleur voor u mengen. Kopmans heeft natuurlijk al een hele hoop standaard kleuren, zit uw kleur hier nu niet bij? Geen probleem wij kunnen hem maken. Ook de Ral kleuren kunnen wij moeiteloos mengen. Wij zijn niet voor niets de Verfmenger.com


Wilt u meer te weten te komen over het merk Koopmans? Of over Koopmans Ecoleum?

Wij hebben een handige blog geschreven over koopmans produckten. We leggen hierin de verschillen uit tussen de verschillende soorten. Wat is nu beivoorbeeld een beits verf? Kortom volop informatie over Koopmans verf producten. Wij beschrijven hierin natuurlijk onze koopmans perkoleum en onze Koopamsn Ecoleum

Afbeeldingsresultaat voor meer info button   Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze Koopmans ecoleum verf producten nog meer?

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Tuin Schutting, Tuinhuisje, Chalet, Steigerhout
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koopmans Ecoleum 2.5 L| Koopmans Beits | Ecoleum kleuren
Uw waardering