Koopmans Garant SB | Koopmans Garant Lak

Op voorraad
SKU
Koopmans SB Garant
Waardering:
90% of 100
Speciale prijs 26,68 Normale prijs 38,12

Maximale aantal karakters: 255

Koopmans Garant SB is een hoogwaardige aflak op siliconen basis.

Koopmans Garant Lak

Koopmans Garant Lak verf is een hoogglans aflak die het hout uitstekend beschemrd. De Koopmans SB Garant is een vochregulierende aflak op siliconen basis. Dit product is zeer duurzaal en heeft een uitstekende kleurbehoud. Onbehandeld hout dient eerst te worden voorzien van een grondverf. De Koopmans SB Garant is allen buiten geschikt. Voor het professioneel aanbrengen van de SB adviseren wij ook een profesionele kwast of roller. Wij hebben bijna alle Koopmans verfproducten en natuurlijk kunnen wij met onze hyper moderne mengmachines elke kleur mengen. Toch nog extra tips nodig? handige schilders tips kijk nu snel? 

Koopmans Garant SB LAk

Koopmans SB Garant al geruime tijd een goed lopend prduct. Doordat wij dit product in elke kleur kunnen mengen hebben wij volop mogelijkheden. Koopmans SB Garant is niet voor niets een begrip onder de profesionele schilder en vakman. Kies je voor de op siliconen basis Koopmans SB Garnat dan kies je direct voor kwaliteit en kleurbehoud. Doordat dit product op basis van siliconen is gemaakt is hij extra flexibel en is hij extra duurzaam.

Koopmans Garant UV wil eigenlijks zeggen dat dit product extreem goed tegen UV kan, hierdoor is het product nog duurzamer. Koopmans Garant UV wordt vaak in verwarring gebracht met de Koopmans perkoleum garant uv of perkoleum gragant uv, dit is echter een heel ander product. Koopmans verf garant uv is een product op SB basis en de Koopmans Perkoleum is een beits welke een uv filter heeft.

Wil je meer te weten komen over Koopmans Garent Sb ? Kijk dan verder in onze blog 

Afbeeldingsresultaat voor meer info button

Koopmans SB Garant Hout

Koopmans SB Garnat is uiterst geschikt voor het aflakken van kozijen. Koopmans SB Garant zal het hout beschermen tegen weer en wind. Kies je voor Koopmans SB Garant aflak dan kies je voor een kwalitiets aflak waarje nog jarenlang prezier van zult hebben. Koopmans SB Garant is uniek door dat hij de glans extra goed beschermd. Koopmans SB Garant is vergelijkbaar met Sikkens Rubbol SB Plus.

Wat is de juiste aflak? Er zijn zoveel soorten en merken.

Er zijn zoveel merken, welke moet ik nu gaan gebruiken? Wij hebben in onze blog een duidelijke mening over elk merk.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button

Belangrijke punten Koopmans SB Garant

  • Hoogglns
  • Alle kleuren verkrijgbaar
  • Weersbestendig
  • Siliconen basis
  • Mooie glans
  • Makkelijk te verwerken
  • Profesionele kwaliteit

Oplosmiddelarme, dekkende systeemverf voor afwerking van vrijwel alle houtsoorten. Buiten toepasbaar als éénpot-systeem op geveltimmerwerk zoals houten daklijsten, goten, ramen, deuren en kozijnen bij nieuwbouw of onderhoud en renovatie van woningen.

– Vochtregulerend en waterafstotend
– Minder milieubelastend – 30% VOS reductie
– Hoogglans met een lang glansbehoud
– O.b.v. duurzame gesiliconiseerde alkydhars met lijnolietoeslag

Koopmans verf dealer.

Mengen met koopmans verfproducten doe je alleen met een officieele machine wij als officieel dealer hebben hier natuurlijk twee van staan. Voor de klant maken wij elke kleur.

Wilt u meer te weten te komen over het merk Koopmans? Of over Koopmans SB Garant?

Wil je nog meer weten over alle koopmans producten? Ga direct naar onze blog voor meer info. Is het nu perkoleum of ecoleum wat het beste op mijn huis kan? Ik weet het niet meer. Lees nu verder.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Koopmans Garant SB | Koopmans Garant Lak
Uw waardering