Bezig met laden...

Koopmans Gekookte Lijnolie | Gekookte Lijnolie

Op voorraad
SKU
Koopmans Lijnolie
 12,28

Koopmans Lijnolie gekookt. Koopmans gekookte Lijnolie

Koopmans gekookte Lijnolie 1 Liter

De Koopmans gekookte Lijnolie kunt u gebruiken voor het verdunnen van uw koopmans producten  Koopmans Garant SB of Koopmans perkoleum. Let wel op hou je aan de gebruikingvoorwaarden, er zit namelijk een siccatief in dit product. Siccatief zorgt ervoor dat de verf sneller droogd. Dit product kun je aanbrengen met een profesionele kwast of roller. Ook kunnen wij dit product in bijna elke kleur voor u mengen. Wilt u meer info over onze andere Koopmans verfproducten? Kijk dan hier. Heeft u handige schilders tips nodig? Dan kunt u natuurlijk terecht bij onze tips. Zorg ervoor dat je een tot twee lagen aanbrnengt voordat de palen de grond ingaan.

Belangrijke punten Koopmans gekookte Lijnolie

  • Verdunner
  • Siccatief 
  • Profesionele kwaliteit

Waar kan ik Koopmans Gekookte Lijnolie voor gebruiken?

Koopmans gekookte Lijnolie is voor verschillende doeleinden inzetbaar. Koopmans gekookte Lijnolie kan worden gebruikt voor het verdunnen van verf maar ook voor het impregneren van hout en zelfs beton. Koopmans gekookte Lijnolie is nu online super voordelig te koop. Koop nu Koopmans gekookte Lijnolie voor de beste online prijs.

Koopmans verf dealer.

Wij beschikken over een koopmans verfmengmachine. Hiermee kunnen wij bijna elke kleur voor u mengen. Kopmans heeft natuurlijk al een hele hoop standaard kleuren, zit uw kleur hier nu niet bij? Geen probleem wij kunnen hem maken. Doordat wij officeieel Koopmans dealer zijn hebben wij natuurlijk de Koopmans gekookte lijnolie altijd op vooraard. Koopmans gekookte lijnolie koop je dan ook online bij de Koopmans Online dealer, of kom langs in 1 van onze winkels voor jou Koopmans gekookte lijnolie.

Wilt u meer te weten te komen over het merk Koopmans? Of over Koopmans gekookte lijnolie?

Wij hebben een handige blog geschreven over koopmans produckten. We leggen hierin de verschillen uit tussen de verschillende soorten. Wat is nu beivoorbeeld een beits verf? Kortom volop informatie over Koopmans verf producten.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koopmans Gekookte Lijnolie | Gekookte Lijnolie
Uw waardering