Bezig met laden...

Koopmans Grondverf Acryl | Koopmans Grondverf Aqua

Op voorraad
SKU
Koopmans Grondverf Acryl
 14,42  22,37

Maximaal 255 tekens

Goed dekkende universele grondverf op waterbasis. Koopmans acryl grondverf is toepasbaar onder elke acryl aflak. Koopmans grondverf aqua is verkrijgbaar in elke mogelijke kleur

koopmans grondverf aqua

Koopmans Grondverf acryl is een mooi basis voor alle koopmans aflakken. Zorg ervoor dat het oppervlakte goed is ontvet met bijv. B Clean zodat de Koopmans grondverf acryl een goede hechting heeft. Na het gronden licht opschuren zodat de aflak ook weer e juiste hechting zal krijgen. Een geschikte aflak is de Koopmans Garant SB. Dit product is zowel voor binnen als buiten. Dit product is goed aan te brengen met een profesionele kwast. Ook kunnen wij dit product in bijna elke kleur voor u mengen. Wilt u meer info over onze andere Koopmans verfproducten? Kijk dan hier. Heeft u handige schilders tips nodig? Dan kunt u natuurlijk terecht bij onze tips. Veel mensen denken dat acryl en alcyd niet samengaan. Er zijn veel profesionele schilders die altijd met acryl grondverf werken en hierna gaan aflakken. De Acryl grondverf droogd lekker snel, hierdoor kun je meerder lagen aanbrengen op 1 dag!!

Belangrijke punten Koopmans Grondverf acyl

  • Binnen en buiten
  • Goed vullend
  • Makkelijk te verwerken
  • Aqua
  • Profesionele kwaliteit
  • Acryl

Wat maakt koopmans grondverf aqua zo bijzonder?

koopmans grondverf aqua is van absolute topkwaliteit, koopmans grondverf aqua is dan ook vergelijkbaar met Sikkens en Sigma watergedragen grondverf. koopmans grondverf aqua is de ideale onderlaag voor acryl en alkyd verf. koopmans grondverf aqua kunnen wij in elke lichte kleur mengen en zal prefect hechten op hout. koopmans grondverf aqua is niet alleen van uitmuntende kwaliteit, koopmans grondverf aqua is ook nog eens goedkoop online verkrijgbaar. koopmans grondverf aqua kan ook gewoon worden afgehaald in 1 van onze winkels in Leeuwarden. Ben jij op zoek naar de beste watergedragen grondverf? Kies dan voor koopmans grondverf aqua.
Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Mat
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Koopmans Grondverf Acryl | Koopmans Grondverf Aqua
Uw waardering