Koopmans Hecht en Fixeer | Koopmans Voorstrijk

Op voorraad
SKU
Koopmans Hecht 2.5 L
34,69
Koopmans Hecht en Fixeer 2.5 L Voorstrijk

De Koopmans Hecht en Fixeer is een profesionele voorstrijk te gerbuiken onder elke muurverf. De koopmans hecht en fixeer zorgt ervoor dat de muurverf niet in de muur wordt weggezogen. Gebruik je dit product niet dan kan het gebeuren dat je meerdere keren de wand moet gaan doen, en krijg je geen egale wand. Dit product is goed aan te brengen met een profesionele roller. Ook kunnen wij dit product in bijna elke kleur voor u mengen. Wilt u meer info over onze andere Koopmans verfproducten? Kijk dan hier. Heeft u handige schilders tips nodig? Dan kunt u natuurlijk terecht bij onze tips.

Belangrijke punten Koopmans Hecht en Fixeer

  • Binnen en buiten
  • Gaat zuiging tegen
  • Makkelijk te verwerken
  • Profesionele kwaliteit

Koopmans verf dealer.

Wij beschikken over een koopmans verfmengmachine. Hiermee kunnen wij bijna elke kleur voor u mengen. Kopmans heeft natuurlijk al een hele hoop standaard kleuren, zit uw kleur hier nu niet bij? Geen probleem wij kunnen hem maken.

Wilt u meer te weten te komen over het merk Koopmans? Of over Koopmans Voorstrijk?

Wij hebben een handige blog geschreven over koopmans produckten. We leggen hierin de verschillen uit tussen de verschillende soorten. Wat is nu beivoorbeeld een beits verf? Kortom volop informatie over Koopmans verf producten.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button

Wat leveren wij naast onze Koopmans verf producten nog meer?

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koopmans Hecht en Fixeer | Koopmans Voorstrijk
Uw waardering