Koopmans Lijnolie rauw | Koopmans Olie

Op voorraad
SKU
Koopmas Lijnolie rauw
11,35

Koopmans Lijnolie Rauw voor de verdunning van de verf of beits

Koopmans rauwe Lijnolie 1 Liter

De Koopmans rauwe Lijnolie die geschikt is als bindmiddel en verdunner voor oliehoudende verf. Mazimaal 1 to 5 % verdunnen. Doordat de impregneerolie dun word kan hij nog beter in het hout komen. Dit product kun je aanbrengen met een profesionele kwast of roller. Ook kunnen wij dit product in bijna elke kleur voor u mengen. Wilt u meer info over onze andere Koopmans verfproducten? Kijk dan hier. Heeft u handige schilders tips nodig? Dan kunt u natuurlijk terecht bij onze tips. Zorg ervoor dat je een tot twee lagen aanbrnengt voordat de palen de grond ingaan. Rauwe Lijnolie zal de droogtijd vertragen het is dan ook verstandig om niet te veel te gebruiken en altijd in combinatie met een siccatief

Belangrijke punten Koopmans Lijnolie

  • Impregnerend
  • Bindmiddel
  • Profesionele kwaliteit

Koopmans verf dealer.

Wij beschikken over een koopmans verfmengmachine. Hiermee kunnen wij bijna elke kleur voor u mengen. Kopmans heeft natuurlijk al een hele hoop standaard kleuren, zit uw kleur hier nu niet bij? Geen probleem wij kunnen hem maken.

Wilt u meer te weten te komen over het merk Koopmans? Of over Koopmans rauwe lijnolie?

Wij hebben een handige blog geschreven over koopmans produckten. We leggen hierin de verschillen uit tussen de verschillende soorten. Wat is nu beivoorbeeld een beits verf? Kortom volop informatie over Koopmans verf producten.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button

Wat leveren wij naast onze Koopmans verf producten nog meer?

 

 
 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koopmans Lijnolie rauw | Koopmans Olie
Uw waardering