Bezig met laden...

Luxe wegwerpkwast

SKU
Wegwerpkwasten
Speciale prijs  1,79 Normale prijs  2,89

Luxe wegwerpkwast

Weggooikwasten zijn supermakkelijk voor een kleine klus. Je kunt de klus klaren en dan weggooien. Voor de duurderen kwasten raden wij altijd aan om deze meerdere malen te gebruiken.Deze wegwerpkwast wordt veel gebruikt bij muurverf even snel de randjes doen en in de prullenbak. Officieel is dit geen wegwerpkwast maar wij vinden hem niet de kwaliteit hebben om meer dan 2,3 keer te gebruiken. Dit is de ideale kwast waarmee je 1 klus doet over meerdere dagen.


Wat maakt de Wegwerpkwast zo bijzonder?

Deze kwast is niets bijzonders. Dit is een normale kwast zonder luxe. Het steeltje is van plastic en de haren zijn wat korter dan bij een aflak kwast. Er is nog 1 soort die kwalitatief nog wat lager is, maar deze verkopen wij niet!!


Belangrijke punten weggooikwast

  • Korte levensduur
  • Varkenshaar
  • Korte haar

 

Wil je meer te weten komen over Copenhagen kwasten of kwasten in het algemeen?

 

Er zijn ontzetten veel kwasten, welke kwast is geschikt voor jou project? Welk merk moet je bijvoorbeeld kiezen? Wij hebben een blog geschreven waar we alle voor en nadelen op een rijtje zetten. Ook geven we hierin handige tips!! Wil je weten hoe je een kwast moet schoonmaken en bewaren? Lees dan verder in ons blog.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze kwasten en rollers nog meer?

 

 

 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Luxe wegwerpkwast
Uw waardering