Croniline en Croon verf

Cronolin heeft met de nieuwe lijn Croon uitstekende kwaliteit. Zowel de aflakken en de primers zijn van professionele kwaliteit. Croon heeft zowel een watergedragen als een alkyd lijn waardoor elke schilder volop keuze heeft uit de kwaliteitsproducten van Croon.

Waar kan ik Croonverf bestellen?

Dit kan online, en natuurlijk in onze winkels. Croonverf voordelig bestellen doe je bij ons!!!

Waarom moet ik voor Croonverf kiezen?

Croonverf heeft een professionele kwaliteit en is prima betaalbaar. Croonverf vind je dan ook vaak terug bij schildersbedrijven en juist niet in de bouwmarkten.

Waar staat Croonverf voor?

CROONVERF bestaat uit hoogwaardige lakken en primers die zowel watergedragen als oplosmiddelhoudend te verkrijgen zijn. In 2013 is voor het hogere segment een compleet nieuwe lijn schilderverven incl. mengapparatuur en softwaren geïntroduceerd. Deze lijn kan ook middels een private label geleverd worden. De producten onderscheiden zich door een hoge kwaliteit, uitstekende verwerkingseigenschappen en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Croon wordt zowel rechtstreeks door Cronolin als via grossiers op de markt gebracht.

Cronolin Historie

Cronolin is een verffabriek gevestigd in Genemuiden die verf, primer, lak, coating en beitsontwikkelt voor diverse toepassingen zoals staal, hout maar bijvoorbeeld ook voor de scheepvaart. Bovendien bieden wij verscheidene oplossingen voor de doe-het-zelver en professionele schilder. Graag vertellen wij u hier in het kort waarom wij geloven dat u het beste voor ons kunt kiezen.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren