Sikkens BL Rezisto Watergedragen Aflakken van Sikkens.

Sikkens heeft met de Sikkens rubbol BL Rezisto producten een absolute topper. Deze producten zijn naast kras en slijtvast ook nog een bestemd tegen huidvet. Dit is zo uniek doordat het een verf is op acryl basis (watergedragen) Wij hebben de Sikkens Rubbol BL rezisto in met als bestverkochte de Sikkens rubbol BL rezisto Satin

Sikkens Rubbol Rezisto voor de schilder of vakman. Rezisto is eigenlijks niet te vergelijken met andere producten, deze hoogwaardige producten zijn extreem sterk en makkelijk te verwerken.

Sikkens Rezisto

Sikkens Rezisto zijn watergedragen lakken in zijdeglans, hoogglans en matte afwerking. Sikkens Rezisto kunnen wij in elke mogelijke kleur mengen.

Sikkens BL

Sikkens BL staat eigenlijks voor watergedragen of acryl verf. Staat er Sikkens BL op het blik betekend dit dat de verf waterverdunbaar is. Sikkens BL is verkrijgbaar in grondverf en aflak.

Sikkens BL Rezisto

Sikkens BL Rezisto kunnen wij leveren in aflak en grondverf, dit is een compleet Rezisto sytaam welke volledig slijt en krasvast is. Sikkens Rezisto is geschikt voor binnen en buiten, wij adviseren om dit alleen binnen te gebruiken.

Sikkens Rezisto BL binnen

Sikkens Rezisto de slijt en krasvaste aflak voor binnen. Tegenwoordig worden er meer en meer aflakken gemaakt op acryl basis. Zo ook de Sikkens Rezisto, dit is de absolute topper voor binnen

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren