Topdeq Verf | Topdeq DHZ | Topdeq

Topdeq is een verfmerk voor de DHZ markt. Topdeq is dan ook prima te vergelijken met Flexa en Histor. Topdeq levert prima verf, lak, grondverf en specials. Topdeq is verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren maar ook in gemengde kleuren.

Hoe is Topdeq ontstaan?

November 2018 | De huidige lijn met Cronolin- en Super-producten is vervangen door een nieuwe lijn: Topdeq. Topdeq heeft een compleet assortiment oplosmiddelhoudende en watergedragen producten die gekenmerkt worden door een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Zowel de Cronolin- als ook de Super-etiketten zijn niet meer. De beide productlijnen zijn samengevoegd en worden uitgebracht onder de nieuwe naam Topdeq. Cronolin speelt daarmee in op de wens naar een modernere uitstraling en een duidelijk assortiment.

Waar kan ik Topdeq verf kopen?

Topdeq verf is verkrijgbaar bij de verfwinkels, de meeste verfwinkels hebben naast hun topmerk nog een aantal kleindere merken staan. Topdeq is voor de DHZ mark een absolute meerwaarde.

Topdeq Goedkoop kopen?

Topdeq is een goedkoop merk, wil je Topdeq goedkoop kopen? Bestel Topdeq dan online voor de laagste prijsgarantie of kom langs in onze winkels in Leeuwarden

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren