Afwasbare muurverf | schrobvaste muurverf kopen

Schrobvaste muurverf wordt veel gebruikt op plekken die tegen een stootje moeten kunnen en altijd goed reinigbaar moeten zijn. Schrobvaste muurverf is ideaal in de keuken of badkamer. Schrobvaste muurverf hebben wij in verfschillende merken zoals Sikkens, Koopmans, Relius, Pastolex, Epanol en natuurlijk ons eigen merk Verfmenger Prof.

Reinigbare muurverf is ideaal voor in de keuken of woonkamer. Reinigbare muurverf is makkelijk schoon te maken als er een vlekje op komt. Reinigbare muurverf is schrobklasse 1 of 2. Vlekbestendige muurverf voor als het weer snel schoon moet zijn.

Wat is schrobaste muurverf?

Schrobvaste muurverf is een muurverf welke gamakkelijk schoon te maken is. Hoe hoger de schrobklasse hoe harder je kunt schrobben. Muurverf met schrobklasse 1 zijn het makkelijks schoon te maken en vaak geschikt voor binnen en buiten. De schrobklasse van verf wordt bepaald volgens de DIN EN-standaard. Om te bepalen of een verf aan deze norm voldoet, wordt een test gedaan met water en een schuurpad. Hierbij wordt gekeken hoeveel laagdikte afneemt. Neemt de laagdikte met minder dan 5 µm af, dan is er sprake van een schrobvaste verf die voldoet aan schrobklasse 1. De minst goed schrobbare verf behoort tot schrobklasse 5. deze klasse willen wij niet verkopen. Bij ons is Schrobklasse 3 de laagste klasse. Hieronder lichten we de eerste drie schrobklassen verder toe:

Wat is afwasbare muurverf?

Deze muurverf soort heeft schrobklasse 1 en is ook nog een slijt en krasvast, dit geeft extra bescherming. Renigbare muurverf heeft een soort extra laagje over de muurverf, deze muurverf is echter wel een stuk kostbaarder dan normale muurverf.

Schrobklasse 1 DIN EN-Standaard

Hoogste schrobklasse welke veel wordt gebruikt voor buitenmuurverf. Er is echter nog 1 soort muurverf welke nog beter is, dit zijn slijt en krasvaste muurverf producten.

Schrobklasse 2 DIN EN-Standaard

Deze schrobvaste muurverf is de meestverkocht, de meeste vlekken gaan er gewoon vanaf en is ook nog behoorlijk betaalbaar. Op zoek naar een schrobvaste muurverf klasse 2? Wij hebben schrobvaste muurverf voor een voordelige prijs.

Schrobklasse 3 DIN EN-Standaard

Deze klasse wordt meestal door bouwmarkten verkocht, schrobklasse 3 is '' schrobvast'' alleen wel van de laagste klasse. Veel mensen vergissen zich hierin en denk dat vlekken er makkelijk vanaf gaan. Helaas valt dit vaak tegen. Kijk dus altijd goed welke Din klasse de muurverf heeft om op de juiste manier te vergelijken.

Veegvaste muurverf

Veegvaste muurverf is een begrip welke consumenten en fabrieken zelf hebben bedacht, dit kunnen wij onmogelijk vergelijken. Een veegvaste muurverf, wat wil dit zeggen?

Afwasbare muurverf

Afwasbare muurverf is een begrip welke consumenten en fabrieken zelf hebben bedacht, dit kunnen wij onmogelijk vergelijken. Een afwasbare muurverf, wat wil dit zeggen? Een vlek die weer makkelijk van de muur gaat? Wat voor vlek praten we dan over? Allemaal heel erg onduidelijk. Vergelijk dus nooit afwasbare muurverf maar kijk altijd naar de Din klasse en de schrobklasse.

Schrobvaste muurverf voordelig kopen

Schrobvaste muurverf voordelig online bestellen? Wij hebben altijd de beste schrobvaste muurverf in de aanbieding voor de beste prijs. Schrobvaste muurverf koop je dan ook voordelig online bij verfmenger.com of kom langs in onze winkels.

Afwasbare muurverf goedkoop kopen

Koop afwasbare muurverf goedkoop online, schorbvaste muurverf goedkoop kopen? Bestel nu de beste schrobvaste muurverf goedkoop bij de muurverf specialist.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren