Bezig met laden...

Nelf Nelfalite Xtreme Gloss Kopen? | Nelf xtreme Hoogglans aflak

Op voorraad
SKU
Nelf Xtreme Gloss Hoogglans aflak Nelf TOPKLASSE
 39,93  54,83

Maximaal 255 tekens

Soepel verwerkbasre hoogglans aflak van de hoogste kwaliteit. Nelf Xtreme Gloss de topper van Nelf. xtreme gloss voor binnen en buiten van de hoogste kwaliteit!

Nelfalite xtreme Gloss | Nelf xtreme hoogglans aflak

Nelf Nelfalite Xtreme Gloss hoogwaardige aflak voor binnen en buiten met een uistekend glansbehoud. Nelf xtreme timmert al even aan de weg en is kwalitatief zo goed als gelijkwaardig met Sikkens en Sigma als het om hoogwaardige aflakken gaat. Deze aflak is slijt en krasvast en prettig te verwerken. Nelf kan zelfs een schildervrije pereode garanderen van 8 tot 10 jaar. 

Nelfalie xtreme Gloss Belangrijke Punten

  • Alle kleuren
  • 8 tot 10 jaar schildersvrij
  • Uitstekende Vloeiing
  • Buiten en binnen
  • Reinigbaar
  • Bolle Hoogglans
  • Siliconen basis
  • Profesionele verf

Nelf xtreme gloss is een hoogwaardige aflak voor binnne en buiten. Nelf xtreme hoogglans is slijt en krasvast waardoor het nog sterker is. Xtreme gloss is van professionele kwaliteit. Schilders hebben uitstekende ervaringen met de xrteme gloss van Nelf. Nelf xtreme Gloss kopen? Bestel nu online in elke mogelijke kleur.

Ontstaan Nelf Xtreme Gloss

Het antwoord van verffabri- kant Nelf Koopmans Drenth in het Friese Marrum op de Verf- richtlijn van 2010 is sinds kort ook bekend. Het is de Xtreme lijn, uitgebracht onder de pro- fessionele merknaam Nelf. Die naamgeving suggereert bijna automatisch een vergelijking met Rubbol Xtreem Duurzaam. Dat blijkt toeval te zijn. In de ontwikkelingsfase richtte men zich uiteraard op 2010. Het Romeinse cijfer 10 is een X. Dit karakter is verwerkt in de naam: Xtreme. De lakformule is tot stand gekomen door nauwe samenwerking met de bindmiddelproducent.

Het bindmiddel is een gemo- dificeerde alkydharscombina- tie met bijzondere eigen- schappen. Zo heeft dit bind- middel een beter glansbehoud dan de huidige generatie alkyd/siliconenharsen. Daar- naast is het bindmiddel laag- visceus, luchtdrogend, en heeft het een uitzonderlijk hoge duurzaamheid voor een 1-component aflak. Maar niet alleen het bindmiddel maakt een oplosmiddel- arme verf mogelijk. Met name bij donkere kleuren dient veel kleurpigment aan het basis- materiaal te worden toege- diend. Om aan 2010 te kunnen voldoen, waarbij het gerede product de maatstaf is, past Nelf 100 procent oplosmiddel- vrije mengpasta`s toe.

Nelf Xtreme Gloss is jarenlang getest en vergeleken met de Sikkens Rubbol XD

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 8 tot 10 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Nelf Nelfalite Xtreme Gloss Kopen? | Nelf xtreme Hoogglans aflak
Uw waardering