Bezig met laden...

Hoe is De Verfmenger ontstaan?

Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar.Wij hebben dus een brok aan ervaring als het gaat om het mengen van verf. Doordat onze mengmachines altijd up to date zijn kunnen wij bijna elke kleur voor u mengen. Wij hebben super scherpe prijzen in de topmerken Sikkens rubbolSigmaWijzonol en Epanol verf.Door onze ruime ervaring kunnen wij u altijd advies geven op het gebied van verfsoorten, ondergronden, droogtijden. Kijk ook bij onze FAQ voor een snel andwoord op uw vraag.

Onze mengmachine Anno 1981

Wanneer is Verfmenger.com begonnen?

2012

Wij zijn ons gaan richten op de online markt vanaf 2012. Vanaf dit moment is het enorm snel gegaan. Wij hebben onze omzet direct in het eerst jaar kunnen verdubbelen. Doordat we meer verf verkopen hebben wij ook goed afspraken kunnen maken met Sikkens Verf en Koopmans Verf. Dit zijn onze voornaamste leveranciers.

2015

Vanaf 2015 hebben we al onze websites geautomatiseerd. Inmiddels is het niet meer 1 website maar hebben we er al 5. Ook hebben we onze opslag drastisch moeten uitbeideren en hebben we een opslag van 200 m2 kunnen realiseren. Ook hebben we een samenwerking overeenkomst met Sikkens waardoor we alle producten en de nieuwste mengmachine hebben kunnen aanschaffen. Ook ons team hebben wij uitgebreid. 2015 is ook het jaar dat we zijn begonnen met het schrijven van een Blog, hierin kun je extra informatie vinden over onze producten. In 2015 hebben we ook een supersnelle verzending kunnen realiseren. Bestel je voor 10.00 dan heb je de bestelling dezelfde avond al in huis. Check bij verzending voor het gehele schema.


2016

Ook dit was weer een mooi jaar. We blijven maar groeien. Dit is natuurlijk super, maar het snelle groeien heeft ook nadelen. We krijgen nu zo veel telefoon binnen dat we hiervoor iemand hebben moeten aannemen. Ook voor al de Facebook, Twitter, Instagram en Youtube hebben we nu partime een extra kracht. Natuurlijk staat de klant voorop en zullen wij onze scherpe prijzen blijven hanteren. 2016 hebben we ons eigen merk op de markt gebracht '' Verfmenger Prof " is speciaal ontwikkeld voor de professionele schileder. Dit jaar hebben wij een aantal producten aan de laagste prijsgarantie kunnen toevoegen.

2017

Wij verwachten ook in 2017 door te groeien maar wij verwachten de grootste groei te hebben gehad in voorgaande jaren. Echter zijn we nog wel op zoek naar een 2 e Locatie in Leeuwarden. Wij zullen onze klanten en schilder blijven bedienen zoals je dat van ons gewent bent.

2018

Na weer een mooi jaar zijn we al een tijdje uit ons pand gegroeit. We hebben inmiddels een loods aangeschaft voor onze grote voorraad. We zijn ook officieel dealer geworden van de volgende merken

  • Koopmans Verf
  • Drenth Verf
  • Nelf Verf
  • Relius
  • Ekotex glasweefsel

Ons eigen merk is helemaal ontwikkeld en in de markt gebracht. Wij hebben nu alle soorten verf van een professionele kwaliteti in onze eigen lebel laten afvullen.

Oze bedrijfsvorm is inmiddels ook aangepast. Dit is vanaf 1-1-2018 een VOF

2019

Inmiddels hebben we de bouw ingezet voor een nieuwe locatie, hier zullen vanaf 2020 alle bestellingen worden klaargemaakt en een winkel zal geopend worden. Nu zijn wij werkelijk in heel leeuwarden actief met 3 lacaties.

Deze ruimte is voor ons perfect, we hebben nu voldoende opslag en kunnen 2 ruime kantoren inrichten.