Bezig met laden...

RAL 9001 | Crèmewit

Op voorraad
SKU
Ral 9001
 0,00  4,13

Ral 9001 is een kleur die voornamelijk buiten wordt gebruikt bij het aflakken.

Wat voor kleur is RAL 9001?

RAL 9001 is een kleur die wordt gemaakt vanuit wit. 9001 RAL geeft meer kleur dan RAL 9010 en wordt veel gebruikt voor buiten in combinatie met een donkere kleur. Bij het aanbrengen van 9001 op de wanden zal dit een slagroom kleur geven en ziet de wand er dan verrookt uit.

Op welke kleur lijkt RAL 9001?

Ral 9001 is een crèmewit welke behoorlijk afwijkt van wit. Roomwit en Mergelwit zijn gelijkwaardige kleuren. Bekijk ook onze blog over RAL 9001 of RAL 9010.

Zo kies je de juiste verf voor jouw project

Kies eerst het mengsysteem. Je kan kiezen uit Sikkens, Sigma, Koopmans en onze eigen Verfmenger Prof systemen. Hierna selecteer je welk product en de hoeveelheid. Weet je niet zeker welke RAL kleur wit je moet kiezen? Neem dan direct contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar en kunnen jou snel helpen.

Verschillende pigmenten

Afhankelijk van het werk komen er bijna altijd 3 pigemnten in. Bij elk merk is dit weer anders doordat de samenstelling van de verf anders is. Ook is er een verschil tussen synthetische verf, acrylverf en muurverf. De mengmachine maakt hiervoor de juiste combinatie. Als deze combinatie niet goed is zal de kleur ook niet juist zijn. Voorbeeld: Je kunt geen synthetische pigemnten in een watergedragen verf doen. Dit is altijd op elkaar afgestemd.

Welke producten zijn verkrijgbaar in RAL 9001

De volgende Sikkens en Sigma producten zijn verkrijgbaar in 9001:

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RAL 9001 | Crèmewit
Uw waardering