Bezig met laden...

Relius Latex Hoogglans | Hoogglans Latex | Schrobvast

Op voorraad
SKU
Relius Hoogglans Muurverf
 274,84  327,18

Maximaal 255 tekens

Relius Latex hoogglans | Relius Hoogglans Muurverf

Hoogglans muurverf geschikt voor binnen. Deze muurverf kan zwaar worden belast en is makkelijk schoonte maken. De dekkracht van deze muurverf is uitstekend en is door de viscositeit makkelijk te verwerken. Relius Latex hoogglans is goed te gebruiken is ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen, kantoren, restaurants of welke ruimte dan ook. Met de schobvastheid van klasse 1 zul je elke vlek er af krijgen.

Voor de vergelijking heeft de Relius zijdeglans een glansgraad van 20 dit product heeft een glansgraad van 60. Het is dan ook niet te vergelijken met andere zijdeglans muurverf producten. Een matte muurverf heeft een glansgraad van 10.

Deze muurverf heeft een absolute topkwaliteit met een uitzonderlijk hoge glansgraad die je niet snel ergens anders zult vinden. Natuurlijk kunnen wij dit product in elke mogelijke kleur mengen.

Wij begrijpen best dat deze muurverf behoorlijk aan de prijs is. Dit komt puur doordat hij zoveel glanst hierdoor wordt de prijs behoorlijk duur. Andere merken bieden vaak een Semi-Gloss muurverf aan deze hebben vaak een glansgraad van 25 tot max 30.

 

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Hoogglans
Dekklasse 1
Schrobklasse 1
Toepassing Huis Wand, Plafond
Ondergrond Beton, Steen, Gips
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Relius Latex Hoogglans | Hoogglans Latex | Schrobvast
Uw waardering