Bezig met laden...

Renovlies Behang | Relius | 25 m Voorgeschilderd |150 gram

Op voorraad
SKU
Renovlies GLADDE AFWERKING BLAUWE STICKER RELIUS
 36,83  48,10

Renovlies Behang van Relius voor als het direct ineens goed moet. Muurverf zal direct dekken over de voorgesausde 150 gram renovlies. Online is dit de absolute topkwaliteit en dat voor een superprijs.

Wilt jij ook de ideale afwerking? Kies voor Renovlies Finish deze zal direct dekken en is schrobvast.

Renovlies Voorgesaust 150 gr van het topmerk Relius

Deze Renovlies is van profesionele kwaliteit en al voorgeverft, dit is erg belangrijk voor de uiteindelijke dekking van de muurverf . Met Renovlies wordt je muur alleen maar sterken, bovendien krijg je een superstrak resultaat. Renovlies zorgt ervoor dat oneffenheden op de muur onzichtbaar worden. Renovlies zorgt voor een super strak resultaat. Naast profesionele muurverf hebben wij natuurlijk ook de bijbehorende glasvezel lijm. Een rol is 25 m lang en 1 m breed. Ga voor kwaliteit en kies voor verfmenger.com!! Is de glasvezelbehang niet voorgeverft dan kan het zijn dat je 2 keer muurverf moet aanbrengen (deze verkopen wij niet!!!) Nu in een grootverpakking voor nog geen € 27.20 per rol. Dit is nergens goedkoper. Kijk dus voor onze staffel prijzen. Wij hebben ook staffelprijzen bij de glasvezellijm. Met de juiste muurverf slechts 1 keer nabehandelen. De concurentie kan dit helaas niet bieden.


Wij versturen altijd rollen van 25m2

 

Renovlies Finish

Renovlies Finish is de juiste afwerking van de renovlies. Hij zal ineens dekken en is bovendien nog eens schorbvast. Renovlies Finish is afkomstig uit dezelfde fabriek (Relius) en is dus helemaal afgestemd om de Renovlies.


Belangrijke punten Renovlies

 • Stootvast
 • In de staffelprijs voor nog geen € 27,20
 • Slechts 1 laag muurverf nodig (Renovlies Finish of Relius R1 Pro)
 • 150 gr
 • Rollen zijn 1 m breed 
 • Rollen zijn 25 m lang
 • Geluidsdempend
 • Scheuroverbruggend
 • Strak en modern
 • Geen Structuur
 • Supersterk
 • Brandvertragend
 • Profesionele kwaliteit

Waarom Renovlies van Verfmenger.com?

Er zijn een aantal voordelen te onderkennen aan het gebruik van glasvezel behang. Naast dat het materiaal zeer decoratief is (glasvezel + verf = erg mooi!) is glasweefselbehang ook erg functioneel. Wanneer je lichte scheuren in het stucwerk ziet dan kan je er renovlies overheen plakken om verder scheuren te voorkomen. Naast al deze voordelen kunnen wij ook nog eens supersnel leveren en zijn wij zeer voordelig met Renovlies / Renovlies. Bestel dus direct online bij Verfmenger.com.


Andere voordelen Renovlies

Renovlies is supersterk en zal je onderliggende stuckwerk beschermen. Het is bovendien brandvertragend. Renovlies kun je met muurverf elke willekeurige kleur geven waardoor je met de juiste structuur een uniqe wand kunt creeren. 


Aanbrengen van Renovlies

En daar sta je dan, met 20 rollen behang, klaar om je hele huis te voorzien van Renovlies. Echter, geen idee hoe met glasvezel om te gaan! Geen probleem; het behang aanbrengen is relatief eenvoudig, en iedereen kan het met de juiste instructies. Begin alvast met een paar handschoenen. Glasvezel is bestaat namelijk uit duizenden kleine vezeltjes die enorm kunnen gaan jeuken bij aanraking van de huid. Gebruik hiervoor de juiste bescherming.

Verwijder oneffenheden van de muur. Ook stopcontacten moeten weggehaald worden alvorens je kan behangen. Lijmresten van vorig behang moeten helemaal weggehaald worden door de muur te schuren. Eventuele scheuren kan je het beste ook direct dicht maken zodat de muur zo glad mogelijk is. Voor het vullen van de muren hebben wij muurvuller

In plaats van dat je lijm op het behang doet, smeer je lijm op de muur. Je werkt altijd met droog glasvezelbehang. Wanneer je het glasweefselbehang al voorziet van lijm dan is de kans dat het scheurt zeer groot. De lijm zorgt er namelijk voor dat het behang zeer zwaar wordt. Voor glasvezelbehang is speciale lijm benodigd. Deze is natuurlijk bij ons verkrijgbaar. Wij hebben profesionele glasvezellijm.

Breng de lijm redelijk dik aan op de muur, en verspreid deze over de muur met een roller. Smeer niet te veel in 1 keer op de muur, hooguit twee banen vooruit werken. Je loopt anders de kans dat de lijm opgedroogd is voordat je kan beginnen met plakken. Plak de eerste strook vanuit een hoek, ook wel de loodlijn. Plak de strook glasvezelbehang van boven naar beneden. Je kunt eventueel van tevoren al banen met behang snijden, de echte professionals snijden het behang aan de onderzijde af met een mes. Druk alle lucht die achter het behang zit meteen weg met een plastic spaan. Door de vrij dikke lijmlaag op de muur kan je nog enigszins schuiven met het glasweefselbehang. Ideaal, je kunt het behang nu heel nauwkeurig naast elkaar plakken. De stroken behang zijn vaak tot wel een meter breed. Op die manier ben je rap klaar met het behangen van een ruimte. 


 

 
Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Gewicht 150 gram
Toepassing Huis Wand, Plafond
Ondergrond Hout, Kunststof, Beton, Steen, Gips
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Renovlies Behang | Relius | 25 m Voorgeschilderd |150 gram
Uw waardering