Bezig met laden...

Sigma Amarol Gloss - één pot systeem | Sigma Schakelverf

Niet op voorraad
SKU
Sigma Amarol Triol Gloss

Sigma Amarol Gloss is een grond en aflak ineen. Sigma Amarol is een ademende verf en uitstekend te verwerken op tuinhuisjes. Natuurlijk kun je de Amarol ook aanbrengen op deuren of kozijnen.

Sigma Amarol Gloss

De Sigma amarol triol gloss is een hoogglans solventgedragen grond-, voor- en aflak voor binnen en buiten op basis van alkydhars - één pot systeem. Dit product is uitstekend te gebruiken op tuinhuisjes en schuttingen. Het product staat er om bekend dat het vochtregulerend is, dit wil zeggen dat er altijd vocht in en uit het hout kan. Sigma amarol triol is zeer weervast en heeft een uitstekende hechting, hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken. Dit product hoeft voor het aanbrengen niet eerst gegrond te worden, het is zowel een grond en aflak in een. Wel dien je eerst alles goed te ontvetten met bijv. B clean. Probeer ook eens de andere Sigma producten zoals de Sigma S2U of Sikkens rubbol, ook heeft Sigma een uitstekende muurverf. Zorg er altijd voor dat je dit product aanbrenkt met een profesionele kwast of roller.


Moet ik voor Sigma verf of Sikkens verf kiezen?

Wat is nu eigenlijks de beste aflak keuze? Er zijn zoveel mogelijkheden. Wij hebben hier een uitgebreid blog over geschreven zodat u alles op een rijtje kunt zetten. Voor en nadelen kunt afwegen. Voor meer info klikt u op de link hieronder

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Handige punten Sigma amarol gloss

  • Vochtregelerend 
  • Eenpot systeem
  • Uitstekende vulling
  • Beits
  • Profesioneel gebruik

Wat leveren wij naast onze Sigma Verf producten producten nog meer?

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sigma Amarol Gloss - één pot systeem | Sigma Schakelverf
Uw waardering