Bezig met laden...

Sigma S2U Allure Gloss | Sigma S2U Allure Hoogglans Alkyd Aflak

Op voorraad
SKU
Sigma S2U Allure Gloss
 65,34  110,29

Maximaal 255 tekens

Alleen nog donkere kleuren verkrijgbaar

Sigma S2U Allure Gloss

De Sigma allure gloss is een aflak van Sigma die tot 0 graden is aan te brengen. De beste grondverf voor onder de Sigma S2U allure gloss is de Sigma S2U allure primer.  Doordat hij lekker snel droogd kunt u lekker doorwerken. Hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken. Wel dien je eerst alles goed te ontvetten met bijv. B clean. Na behandeling met de Sigma S2U Primer kunt u makkelijk de volgende producten toepassen, zoals de Sigma S2U Gloss of de Sigma S2U Nova Satin ook heeft Sigma een uitstekende muurverf

Sigma S2U Allure Gloss is het topproduct van dit moment. Sigma geeft aan dat bij de juiste voorbehandeling, hij tot wel 10 jaar mee kan. 

Ontdek nu ons eigen merk Verfmenger Prof!! Uitstekende kwaliteit en gelijkwaardig aan Sigma S2U.


Waarmee kan ik de Sigma S2U Allure vergelijken

Er zijn maar weinig producten waarmee je de Sigma S2U Allure kunt vergelijken. De Sikkens rubbol XD Gloss komt goed in de buurt, deze is ook 10 jaar schildersvrij. Je kunt de Allure ook vergelijken met de Sigma S2U Gloss, deze gaat tot 8 jaar mee maar is zeker een mooi product.


Hoogglans Alkyd Aflak

Sigma Allure is een hoogglans alkyd aflak. Dit is uitermate bestemd voor buiten. Alkyd is natuurlijk altijd sterker dan Acryl. Hoogglans heeft door de gladde oppervlakte minder last van vuilaanzetting. Bovendien is het schoonmaken een stuk makkelijker met hoogglans verf.


Belangrijke punten Sigma S2U Allure Gloss 


Naast de Sigma S2U Allure gloss hebben wij nog een aantal gelijkwaardige producten.

Lees verder in onze blog en ondek welke producten gelijkwaardig zijn. Er zijn heel veel verschillende merken en soorten. Om je keuze wat makkelijker te maken hebben wij een blog geschreven klik hieronder op meer info.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze Sigma S2U Allure Gloss producten nog meer?

 

 
Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 8 tot 10 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sigma S2U Allure Gloss | Sigma S2U Allure Hoogglans Alkyd Aflak
Uw waardering