Bezig met laden...

Sikkens AZ Hoogglans + Sikkens Primer + kwst| Voordeel pakket

Op voorraad
SKU
Sikkens AZ + Primer + kwast 12
 72,83  79,36

Maximaal 255 tekens

Sikkens AZ voordeel pakket

Sikkens AZ is een hoogglanzende aflak op alkyd basisSikkens. Sikkens rubbol AZ zal zijn glans uitstekend behouden en is in staat tot 7 jaar je huis te beschermen. Sikkens rubbol AZ is een formule die al ruim 20 jaar bestaat maar natuurlijk is aangepast aan de moderne normen.

Sikkens Rubbol Primer 

De Sikkens rubbol primer is een uitstekende keuze om te gebruiken in combinatie met de Sikkens rubbol AZ. Door de hechting zal het hout goed beschermd worden tegen weer en wind.


Kwast

Wij leveren met deze 2 producten ook nog een mooie kwast welke is afgestemd om Sikkens rubbol AZ. Deze kwast komt uit de Verfmenger Prof seri en is met een synthetische mix onmisbaar geworden. Natuurlijk hebben wij kwasten in alle soorten en maten. Wil je nou meer te weten komen over kwasten kijk dan in onze blog. Wij leveren kwastmaat ''12'' de meest gebruikte alround maat.


Sikkens Rubbol AZ Blog

Wij hebben een speciaal blog geschreven over onze Sikkens rubbol producten met daar in de Sikkens rubbol az. Hierin staan de voor en nadelen en we vergelijken de producten met elkaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sikkens AZ Hoogglans + Sikkens Primer + kwst| Voordeel pakket
Uw waardering